Magazin

Nike Air Jordan V Suede Pack
Arrivals
/ September 28.2017
Nike Air Jordan V Suede Pack
Nike Air Jordan V je još jedan od legendarnih modela iz serije patika proizvedenih za najboljeg NBA igrača svih vremena Michael Joradana. Novo izdanje dolazi izrađeno od Suede materijala u „Game Royal“ boji, kao deo „Flight Suit“ kolekcije inspirisano je bojom opreme za trening koju je nosio Michael Jordan. Ovaj model dizajnirao je čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hatfield davne 1990. godine, a inspiraciju je potražio u estetici ratnih borbenih aviona iz drugog svetskog rata.
Detaljnije
Nike Air Max 1 Retro „Anniversary“
Arrivals
/ September 21.2017
Nike Air Max 1 Retro „Anniversary“
Model sa kojim je počela AIR MAX revolucija davne 1987. godine se ponovo vraća u svom originalnom obliku. Nike Air Max 1 dizajnirao čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hetfield, a model se smatra za ikonu koja je zauvek promenila pravac sportske obuće. Radeći za Nike kao arhitekta na jednom od putovanja u Parizu u obilasku njemu zanimljivih objekata među kojima je bio i centar nacionalne kulture Pompidou, zgrada koja je dobila ime po Žoržu Pampidou bivšem predsedniku Francuske, a u kojoj se nalaze republička biblioteka i muzej moderne umetnosti, na njega je ostavila poseban utisak. Zgrada je proektovana sa stilu Hi-Teck arhitekture sa vidljivim delovima konstrukcije, elektro instalacije, vodovodnih cevi, ventalacionih tunela i staklenim zidovima pa je došao na ideju da do tada već poznati AIR sistem patentiran 1978. godine koji je osmislio aeronautički inženjer Marion Frank Rudy prikaže na patici kako izgleda iznutra, odnosno da „otvori prozor“ na peti patike kako bi pokazao kako on zaista funkcioniše.
Detaljnije
New Balance 247 Luxe Knit Pack
Arrivals
/ September 19.2017
New Balance 247 Luxe Knit Pack
New Balance predstavlja novu 247 Luxe Knit kolekciju, dizajniranu da pruži dovoljno toplote u hladnijim jesenjim danima, a u isto vreme zadrži Premium izgled. NB 247 „Luxe Knit“ je moderni miks konstrukcije jednostavnih linija sa detaljima inspirisanim nasleđem brenda. Modeli su izrađeni od visoko kvalitetnog pletenog končastog materijala i detalja brušene kože. Središnji deo đona je REVlite sistem koji omogućava savršenu udobnost za ceo dan, a spoljašnji deo je izrađen od tvrđe gume koja omogućava dobro prijanjanje i izdržljivost. 247 modeli nose simboličnu oznaku koja predstavlja život u pokretu 24 časa 7 dana u nedelji. 
Detaljnije
Rebel Skulls Collection
Arrivals
/ September 06.2017
Rebel Skulls Collection
Nike za početak jesenje sezone predstavlja novu specijalno dizajniranu kolekciju u čast olimpijskog trkača Steve Prefontaine-a koja nosi naziv „Rebel Skulls“ inspirisanu Marshfield High School - Pirates logotipom sa kosturskom glavom i ukršetenim kostima.
Detaljnije
Pharrell Williams x adidas Originals
Arrivals
/ August 31.2017
Pharrell Williams x adidas Originals
Adidas Originals u saradnji sa svetskom muzičkom zvezdom Pharrell Wiliams-om predstavlja najnoviju kolekciju obuće i garderobe inspirisanu retro tenis estetikom iz 70-ih godina.
Detaljnije
 Reebok Insta Pump Fury OG „Citron“ Ultra Knit
Arrivals
/ August 10.2017
Reebok Insta Pump Fury OG „Citron“ Ultra Knit
Jedna od najpopularnijih Reebok silueta Insta Pump Fury se vraća na ulice u unapređenom Ultra Knit izdanju u originalnim bojama iz vremena nastanka siluete davne 1994. godine. Patika koja i danas izgleda kao da dolazi iz budućnosti tokom godina imala je mali broj izdanja u OG bojama, stoga uvek izaziva veliko interesovanje ljubitelja patika širom sveta.
Detaljnije
Nike Air Jordan DMP pack
Arrivals
/ June 15.2017
Nike Air Jordan DMP pack
The Air Jordan DMP (Defining Moments Pack) je specijalno izdanje koje uključuje dva para patika odnosno Signature modele XIII i XIV Air Jordan linije. Paket je inspirisan titulama koje je Michael Jordan osvojio sa timom Chicago Bulls u NBA šampionatu u sezoni 1998. godine. Oba modela izrađena su od premium kože sa detaljima u Metallic zlatnoj boji.
Detaljnije
TOUGH. EDGY. EPIC.
Arrivals
/ May 31.2017
TOUGH. EDGY. EPIC.
Tike predstavlja TOUGH.EDGY.EPIC. kolekciju specijalno dizajniranih majica izrađenih od najkvalitetnijih materijala. Kreirane sa istom pažnjom na kvalitet, udobnost i detalje, Tike majice namenjene su svima koji vole urbanu Streetstyle modu i prava su inspiracija onima koji vole da eksperimentišu.
Detaljnije
Nike Sock Racer Ultra Flyknit
Arrivals
/ May 22.2017
Nike Sock Racer Ultra Flyknit
Originalno lansiran 86’ godine, Nike Air Sock Racer model patika za maraton, bez pertli,  predstavljao je pravu revoluciju tog vremena. Ovaj model omogućio je novim inovacijama koje su dolazile iz Nike brenda da unaprede kako trčanje, tako i ostale sportove. Dizajner Bruce Kilgore zaslužan je što je Air Sock Racer model dobio smele nijanse i raznobojan dizajn, prepoznatljivu kombinaciju crne i žute boje, i koji je u paru sa smelom reklamom postao deo urbane kulture i stila života.
Detaljnije
Converse x Missoni
Arrivals
/ May 18.2017
Converse x Missoni
Converse u kolaboraciji sa Missoni modnim brendom prepoznatljivim po kombinacijama jarkih boja, na modelu All Star Chuck Taylor II nastoji da probudi vašu kreativnost.
Detaljnije
Wings + Horns x adidas
Arrivals
/ May 05.2017
Wings + Horns x adidas
Adidas Originals u kolaboraciji sa kanadskim brendom Wings + Horns spaja tradicionalni krojački zanat sa ikonama adidasa. Model Campus, izrađen je od najkvalitetnije kože iz jednog dela prošiven mornarskim kanapom na peti i bokovima na mestima standardnog „3 Stripes“ brendinga.
Detaljnije
Psihoaktiv Trip – Tike
News
/ April 21.2017
Psihoaktiv Trip – Tike
Momci iz grupe Psihoaktiv Trip na otvaranju Tike šopa premijerno su izveli pesmu pod nazivom „Tike“, par meseci nakon premijernog izvođena pesma je dobila i video izdanje koje za tri nedelje ima preko 130 hilajda pregleda.
Detaljnije
Puma Disc Blaze Shine
Arrivals
/ April 07.2017
Puma Disc Blaze Shine
Nemački proizvođač, PUMA, 1989 godine razvio je novu Trinomic seriju koja je podsticala razvoj tehničkih inovacija za trkače. Nakon veoma uspešnog CELL sistema gazišta sledeća inovacija je skrenula pažnu cele sportske industrije – DISC.
Detaljnije
Turbulentna nedelja Air Max-a
News
/ March 27.2017
Turbulentna nedelja Air Max-a
Nike Air Max, jedna od retkih linija nekog brenda kojoj je posvećen ceo mesec.  U martu posebno za ljubitelje Air Max-a ništa više nije važno, samo patike koje se cele godine pripremaju za proslavu Air Max Day-a. U nedelji za nama održan je niz promotivnih aktivnosti koje su zaokružene 26.3. na proslavi tridesete godišnjice ove legendarne siluete. Nike je ove godine iznenadio sve Beograđane, na platou na početku Knez Mihailove ulice velika crvena Nike kutija kojom je najavljen Air Max Day, predstavljala je najveću gradsku atrakciju protekle nedelje, gotovo da nema osobe koja je prošla a nije posegla za telefonom ili aparatom da zabeleži ovaj momenat. Za slučajne prolaznike i turiste kutija je bila pogodno mesto za selfi iz Beograda, a za one koji su upoznati sa Sneaker kulturom to je bio jasan znak da ove godine počinje prava revolucija. Ove godine u Tike šopu rešili smo da Air Max povežemo sa Hip-Hop kulturom i 23.3. organizovali prvi tematski „Kiss My Airs“ MC Freestyle Battle. Za razliku od standardnih nadmudrivanja MC-eva rimama, ovoga puta domaćin večeri Rista My People zadavo je teme tipa „moje prve patike“, „šta vidiš oko sebe“, „moje patike su bolje od tvojih“. U finalu, Stefan i Bore iz grupe THC zadali su jednu opštu temu HIP-HOP i između Coe i Belog uz konsultovanje publike doneli su odluku da je pobednik prvog Kiss My Airs MC Freestyle Battle-a Beli. Polufinalisti nagrađeni su Nike x Wacky Sheep majicama, a pobednik je odabrao Air Max po svom izboru. Limitirana izdanja Već u petak 24.3. u ranim jutarnjim časovima ispred Tike šopa krenuo je da se formira red, a prolaznici su ulazili u radnju sa pitanjima šta se dešava. Subota 25.3. je za sve prave Sneakerhead-ove Beograda predstavljala dan kada moraju doći do njih, do svog svetog grala. Za subotu najavili smo dva limitirana izdanja Nike Jordan x Max pack i Air Max 1 Master, ekstremeno limitirane modele za koje je mali broj svetskih šopova imao privilegiju da se nađu u njihovoj ponudi. U toku noći ispred Tike šopa na stolicama, ili naslonjeni na kola iz kojih se celu noć čula muzika prenoćilo je tridesetak ljudi. Oni koji su se ponadali da je dovoljno doći 15 minuta pre otvaranja, zatekla je scena uredno postavljenog reda iz kog se moglo čuti „zakasnili ste“. Umorni ali sa osmehom na licu, jedan po jedan ulazili su i uzimali svoj par za koji je vredelo provesti noć na ulici u Kralja Petra 24.
Detaljnije
Održan Tike „Kiss My Airs“ MC Battle
News
/ March 24.2017
Održan Tike „Kiss My Airs“ MC Battle
U četvrtak 23.3. u Tike šopu održan je MC Freestyle Battle u kom je učestvovalo 12 Freestylera koji su na licu mesta sklapali rime na zadate teme preko instrumentala za koje je bio zadužen DJ Mrki. U prijatnoj ali vatrenoj atmosferi Tike šopa, okupio se veliki broj poštovalaca rep muzike i Freestyle-a kako bi podržali promociju Hip-Hop kulture, ovoga puta direktno usmerenu na ono što nas sve vezuje, a to su dobre patike. Domaćin na mikrofonu, Rista iz My People magazina, održavao je tenziju na nivou i takmičarima zadavao teme u kojima su MC-evi mogli da ispolje svoju kreativnost, a Stefan i Bore iz grupe THC nisu imali nimalo lak zadatak i nakon predstavljanja i prvih betlova određeni su polufinalisti:
Detaljnije
Air Max Day 2017
News
/ March 22.2017
Air Max Day 2017
U nedelji Air Max-a u Tike šopu očekuje nas MC Freestyle Battle koji će se održati 23.3. od 19h, gde će domaći MC-evi bacati rime na temu Air Max i Tike, a pobednik izabran od strane momaka iz grupe THC će kući poneti Air Max patike iz najnovije kolekcije. Od četvrtka 23.03. svako ko kupi Air Max patike dobija specijalno dizajnirane Nike x Wacky Sheep majice koje ćemo deliti do isteka zaliha.
Detaljnije
Nike Jordan X Max „Atmos“ Pack
Arrivals
/ March 22.2017
Nike Jordan X Max „Atmos“ Pack
Pre godinu dana Nike je svim ljubiteljima Air Max siluete dao pravo glasa da odluče koje AM izdanje žele da se ponovo napravi. U konkurenciji nekoliko najboljih Air Max modela pobedio model AM1 „Elephant“ urađen u kolaboraciji sa japanskim sneaker šopom Atmos iz 2003. godine. U čast 30 godina Air Max siluete Nike je otišao korak dalje, ne samo da je vratio čuveno izdanje u svom originalnom obliku već je tom paketu dodao i Air Jordan III u Safari stilu. Air Max 1 koji dolazi u paketu za razliku od solo izdanja poseduje tamni prozirni outsole kroz koji se nadzire zlatni Jumpman logotip odozdo i Elephant print na ulošku. Kako bi paket bio potpun smešten je u specijalno dzajniranu kutiju oslikanu Elephant i Safari printom, u kojoj se nalaze i po dva dodatna para pertli za svaki model koje prate boje modela.
Detaljnije
Nike Air Max 1 Master
Arrivals
/ March 22.2017
Nike Air Max 1 Master
Nike Air Max 1 je prvi model iz Air Max linije napravljen 1987. godine, dizajniran od strane čuvenog Najkijevog dizajnera Tinker Hatfield-a. Model je tokom godina doživeo veliki broj izdanja, reizdanja orginalnog modela i veliki broj kolaboracija od kojih su neke svrsatane u najbolje AM1 modele.
Detaljnije
Air Max Day Freestyle Battle
News
/ March 20.2017
Air Max Day Freestyle Battle
Pozivaju se fristajleri i bacači dobrih rima, momci i devojke, 1 na 1 - MC Freestyle Battle! Tema: Air Max & Tike Lokacija: Tike, Beograd, Kralja Petra 24. Kada: 23.3. u 19h. Domaćin: Rista My People Na gramofonu: Dj. Mrki U ulozi žirija: THC - koji će najboljem dodeliti najnovije Air Max patike! Možete se prijaviti u tike šopu već danas i do sat vremena pre eventa.
Detaljnije
Reebok Insta Pump Fury MTP
Arrivals
/ March 09.2017
Reebok Insta Pump Fury MTP
Reebok Insta Pump Fury MTP "Fire Spark" posle duže pauze je ponovo dostupan u Srbiji ekskluzivno samo u Tike šopu. Model koji je davne 1994. godine predstavljao revoluciju sa đonom iz dva dela koji povezuje ploča od karbonskih vlakana i Pump sistemom umesto pertli dizajniran je za trčanje, a danas je poznat po najekstremnijim kombinacijama boja i materijala i najpopularniji je u Japanu. Pump System dizajniran je da se upumpavanjem vazduha u komore koje čine veći deo gornjišta, oko stopala formira Custom Fit sredina u obliku vašeg stopala. U peti đona se nalaze Hexalight komore uklopljene u IMEVA leguru koje upotpunjuju ovo jedinstveno iskustvo udobnosti. Oznaka MTP označava Multi Terrain Pattern od kog je izrađen deo gornjišta, a predstavlja vojni materijal koji se koristi za izradu kamuflažnih dezena, razvijan u Britaniji. Model nosi nadimak „Fire Spark“ koji simbolizuje progorele delove nastale od varnica prikazane printom na prstima u sivoj boji. Outsole modela obojen je u Stone Wash boju plavog kamena.
Detaljnije
Nike LAB Air Force 1
Arrivals
/ March 03.2017
Nike LAB Air Force 1
Nike LAB Air Force 1 "Purple Stardust" i  "Bright Citron" izrađene su od najkvalitetnije kože, a samo izgledom oslikavaju dobro poznatu siluetu.
Detaljnije
Mita Sneakers x New Balance 247 „Tokyo Rat“
Arrivals
/ February 10.2017
Mita Sneakers x New Balance 247 „Tokyo Rat“
Mita Sneakers x New Balance 247 „Tokyo Rat“ je prva kolaboracija poznatog japanskog sneaker šopa sa NB brendom. Model 247 posvećen je životu u pokretu, 24 sata 7 dana u nedelji, inspirisan velikim gradovima za koje se kaže da nikada ne spavaju.
Detaljnije
Nike Air Jordan V „Take Flight“
Arrivals
/ February 10.2017
Nike Air Jordan V „Take Flight“
Nike Air Jordan V pod nazivom „Take Flight“ je najnovije Premium izdanje Jordan Brenda. Svetska premijera zakazana je za 11.02. a u isto vreme biće dostupan i u Beogradu samo u Tike šopu u limitiranoj količini. Nike Air Jordan V je model koji je nastao 1990. godine, inspirisan estetikom ratnih borbenih aviona. Inspiraciju za dizajn ovog izdanja, dizajner Tinker Hatfield pronašao je u pilotskoj jakni bombardera P51 iz Drugog svetskog rata. Jezik patike podseća na rep aviona, a utisak je pojačan naglašenom Vachetta Tan bojom. Dodatna asocijacija na ratni avio bombarder je i „Shark Teeth“ reljefna ilustracija na đonu, koja predstavlja ajkuline zube, često neizostavni deo prednjeg dela borbenih aviona. Radi poboljšanih performansi model sadrži prozirne ICE delove na peti i prednjem delu oslanjanja, što omogućava bolje prijanjanje patike uz podlogu.
Detaljnije
John Varvatos x Converse Chuck Taylor All Star
Arrivals
/ December 15.2016
John Varvatos x Converse Chuck Taylor All Star
Converse Chuck Taylor All Star by John Varvatos - nova kolekcija modela za čiji dizajn je zadužen istaknuti umetnik i dizajner. Model u dve boje sa kamuflažnim printom izrađen je od tekstila, sintetičkih materijala i kože.
Detaljnije
string(0) ""