Isporuka

ISPORUKA

 

Za proizvode koje poručite u online prodavnici Tike možete odabrati:

  1. Click & Collect tj. isporuku u Tike maloprodajnom objektu
  2. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu
  3. Preuzimanje na D Express paketomatu na 130 lokacija u 60 gradova širom Srbije.

1. CLICK & COLLECT

Click & Collect Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete u našem maloprodajnom objektu.

Da biste porudžbinu preuzeli u Tike maloprodajnom objektu, proizvode treba da kupite na sajtu tike.rs tako što ćete:

  1. Odabrati Način dostave - Click & Collect i Tike maloprodajni objekat
  2. Odabrati Način plaćanja - Platnom karticom ili Platnom karticom Mastercard
  3. Potvrditi porudžbinu
  4. Obaviti plaćanje karticom na strani banke (saznajte više)
  5. Dobiti potvrdu o uspešnom kreiranju porudžbine i o uspešnoj rezervaciji sredstava na kartici

Rok isporuke

Nakon potvrde, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kojoj se utvrđuje da li su traženi artikli dostupni. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da celokupna porudžbina stigne u više pošiljki. Nakon što sve pošiljke pristignu u maloprodajni objekat po Vašem izboru i Vaša porudžbina se kompletira, poslaćemo Vam email obaveštenja da možete da preuzmete svoju porudžbinu u Tike maloprodajnom objektu.

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Tike), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h zbog čega je period neophodan za dostavu u maloprodajni objekat po Vašem izboru 3-5 dana od momenta kreiranja porudžbine.

Preuzimanje pošiljke

Kada Vaša pošiljka stigne u maloprodajni objekat, obavestićemo Vas putem elektronske pošte da je možete preuzeti. Ukoliko imate više pošiljki, nakon što sve pošiljke pristignu u maloprodajni objekat i Vaša porudžbina se kompletira, poslaćemo Vam email obaveštenja da možete da preuzmete svoju porudžbinu u maloprodajnom objektu.

U ovom e-mailu dobićete sigurnosni kod koji treba da pokažete na uvid ili izdiktirate zaposlenima u maloprodajnom objektu kao i rok do kada možete da preuzmete svoju porudžbinu.

Rok za preuzimanje porudžbine je 5 dana od momenta kada Vam pošaljemo email obaveštenja da možete da preuzmete porudžbinu.


Cena Click & Collect isporuke

Isporuka je besplatna, a minimalna vrednost porudžbine je 1000 RSD.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

2. REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Tike), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, besplatnim pozivom broja 0800 005 007.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Isporuka je besplatna, a minimalna vrednost porudžbine je 1000 RSD.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.
 

3. PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

Preuzimanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na 130 lokacija u 60 gradova širom Srbije. D Paketomati su postavljeni na benziskim stanicama, supermarketima, šoping centrima i rade 24 časa dnevno, jednostavni su i bezbedni za upotrebu. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

Da biste na ovaj način mogli da preuzmete svoju pošiljku neophodno je prilikom kreiranja porudžbine odabere ovaj vid dostave a potom odaberete paketomat tj. benzinsku stanicu do koje vam je najkomfornije da odete. 

*Nakon odabira ovog načina isporuke nije moguće preusmeravanje pošiljke na drugu adresu.

Rok isporuke na paketomat

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. 

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima isporuke istih na željeni paketomat obavestiće vas kurirska služba. 

Preuzimanje pošiljke

Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 

Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 

Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom ili gift karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

Cena isporuke

Isporuka je besplatna, a minimalna vrednost porudžbine je 1000 RSD.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.