SNEAKERVILLE PLAYHOUSE 2021

Da li ste spremni za jedinstveno multimedijalno iskustvo, događaj koji će se od 5. do 7. novembra održati u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b)? Da li ste spremni za Sneakerville Playhouse, igru u kojoj postoji samo jedan put i u kojoj ceo tim mora da funkcioniše savršeno?

Sneakerville Playhouse predstavlja jedinstveni multimedijalni prostor koji se sastoji od devet soba poznatih brendova i koncepata - Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Buzz, Tike, Dunk Shop i Sneakerville - unutar kojih će timovi rešavati zadatke iz različitih oblasti urbane i sneaker kulture, sporta, gejminga. Timovi će u svakoj sobi provesti 10 minuta, tokom kojih treba uspešno da reše zadatak koji im je postavljen. Boravak u Sneakerville Playhouse-u za svaki tim ograničen je na 90 minuta.

Tim može imati najviše 5 članova, od kojih će jedan biti vođa tima. Vođa tima ne može imati manje od 14 godina i on/ona prijavljuju ceo tim. Tim možeš prijaviti na ovom linku

Pre ulaska u prvu sobu, čeka vas Sneakerville Pass, knjižica u kojoj će biti obeleženi svi rezultati. U Pass će, nakon izlaska iz svake sobe, biti nalepljeni pečati koji timu na kraju mogu doneti lepe, a nekima i vredne nagrade. U zavisnosti od toga da li ste zadatak u sobi uspešno rešili ili ne, na izlasku dobijate jedan ili dva pečata u Sneakerville Pass-u. Što je više pečata, veći je i broj nagrada za ceo tim!

Potrudite se da na vreme rešite zadatak u Tike sobi, jer najuspešniji timovi automatski ulaze u trku za raffle. Ukoliko vaš tim bude izvučen, svi osvajate patike iz Tike šopa. 

Zadaci koje će timovi dobijati unutar svake sobe su zabavnog karaktera i prilagođeni su u svim uzrastima. Moraju se rešavati zajednički, jer rezultat svakog pojedinca može da utiče na rezultat celog tima! Pre ulaska u prvu, ali i svaku sledeću sobu, naši hostovi pružiće vam sve potrebne informacije o aktivaciji koja sledi, a vaše je da se "naoružate" timskim duhom i pozitivnom energijom.

Na kraju, svaki tim dobija!

Na ulasku u Sneakerville Playhouse vršiće se dezinfekcija ruku i obuće, koja je obavezna za sve učesnike! Svi učesnici događaja moraju nositi zaštitne maske. Ukoliko se desi da na događaj dođete bez maske, dobićete je na ulazu i ne možete je skidati tokom prolaska kroz Playhouse.

Tokom celog vikenda, ispred muzeja nalaziće se Sneakerville kutije za reciklažu. Svaki učesnik može da donese neki stari komad garderobe i ubaci ga u kutiju predviđenu za to. Nakon festivala, ta garderoba biće reciklirana, a majice izrađene od recikliranih materijala podeljene domovima za nezbrinutu decu!

Sve potrebne detalje o Sneakerville Playhouse-u možeš saznati na ovom linku.

Vidimo se u Muzeju grada Beograda od 5. do 7. novembra!