Nezaboravna žurka povodom šestog rođendana Tike koncepta

Vreme je za recap uzbudljivog Tike! rođendana koji smo ovog četvrtka proslavili na dobro poznatoj adresi, u Kralja Petra 24. Najpopularniji beogradski hram patika obeležio je šestu godinu postojanja među pobornicima urbane sneaker kulture, priredivši nezaboravnu žurku za sve posetioce koji su se u tom trenutku našli ispred prepoznatljivog i autentičnog prostora Tike koncepta. Bilo je svega – od limitiranih modela patika koje su te večeri prošetali popularni sneakerheads-i do spektakularnih nastupa poznatih muzičkih izvođača koji su podigli atmosferu do usijanja.

Okupljeni na jednom mestu, ljubitelji patika i dobre muzike imali su priliku da uživaju u nesvakidašnjem ukusu „Sneaker Temple Smash Burger-a“ – limitiranom izdanju burgera koji je nastao kao rezultat ekskluzivne kolaboracije Tike shopa i Smash Burgers-a, a povodom obeležavanja šestog rođendana. Osim toga, kolaboracija ova dva brenda krunisana je i custom paint printom na modelu Nike Air Force 1 koji će biti oglašen na aukcijskoj prodaji, a ceo iznos biće doniran u humanitarne svrhe.

Svojim prisustvom događaj su uveličale brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, mode, sporta, kolekcionari patika i rijaliti zvezde. Za dobar provod tokom cele večeri pobrinuo se jedan od najpopularnijih didžejeva prestonice – Dj.Rokam, a svojim nastupom Micka Lifa, Fox, Surreal i Mixa Vujić su atmosferu podigli na nivo prave klupske žurke.

Ako ste bili deo naše rođendanske proslave, onda znate o čemu pričamo. Ukoliko niste, prenosimo vam delić atmosfere kroz galeriju fotografija.