THE GLORY OF ADIDAS FORUM LOW SNEAKERS

Release-ovi modela koji vraćaju slavu legendarnim siluetama sneaker kulture uvek nas inspirišu da ispišemo priču o patikama koje su oblikovale generacije pre nas. Današnja priča vezana je za košarku i košarkašku kulturu – jednu od najjačih i najkreativnijih kada govorimo o sneaker svetu – jer je na scenu ponovo vratila adidas Forum, patike koje predstavljaju savršeno kompaktan spoj sporta i stila.

Inspirisane modelom iz 1984. godine, nove adidas Forum patike dizajnirane su sa pogledom u budućnost, jer su u svakom smislu te reči open minded – ponovo su "uzburkale" javnost i redefinisale pravac i način odevanja i kombinovanja omiljenih autifita, baš kao što je to bio slučaj sa prvim modelom.

Kod devojaka se posebno istakao adidas Forum Low "Cloud White/Glory Mint“, koji je ovom B-ball Swagger-u dao nežniju i ženstveniju notu šik satenskim detaljima. Nove Forum patike zadržale su kožno gornjište i hook-and-loop traku oko gležnjeva čime još jednom dat omaž silueti koja je Forum vinula u visine.

Još jedan detalj koji vredi spomenuti jeste gornjište koje je izrađeno od najmanje 50% recikliranog sadržaja, čime brend adidas još jednom staje na put plastičnom otpadu.

Priliku da ih među prvima ponese imala je slovenačka hip-hop umetnica Masayah, koja je svojim stilom, stavom i originalnošću donela potpuno novi vibe ovom savršenom retro modelu i dokazala da, kada ste otvoreni za novitete i spremni da pogledate u budućnost, mogućnosti postaju neograničene, gde god bili.

Adidas Forum Low "Cloud White/Glory Mint" i druge Forum modele možete pronaći u Tike šopu ili naručiti online.

Trenutno nema komentara