Reebok Instapump Fury for Dragon Warriors

U saradnji sa kompanijama Dream Works Animation i Universal Brand Development, brend Reebok predstavio je jedinstvenu Reebok x Kung Fu Panda kolekciju koja slavi poznatu animiranu franšizu. Modeli poput Instapump Fury Dragon Warrior, Club C Master Your Style, Club C Calling All Zodiacs i Zig Kinetica Master of Tai Chi sada dolaze u potpuno novom izdanju. 

U našem šopu i online od danas je ekskluzivno dostupan model Reebok Instapump Fury Dragon Warrior

Priča o neobičnom pandi koji želi da postane Kung Fu ratnik osvojila je publiku širom sveta. Zajedno sa "Furioznom petorkom" on je taj koji je spreman da sprovede pravdu. Nakon igračaka sa njegovim likom i video igrica, sada je u Srbiju stigao i model iz ove jedinstvene Reebok kolekcije inspirisane popularnim crtanim filmom, koji sigurno neće ostati nezapažen u tvojoj kolekciji. 

Ovaj autentični model oslikava motive iz avantura buckastog pande po imenu Po koji je zakleti zaštitnik "Doline mira". Pažljivo birane boje, materijali i detalji, prate njegovu evoluciju do "Zmajevog ratnika", čime ova silueta predstavlja simbol napornog rada i posvećenosti.

Gornjište Reebok Instapump Fury Dragon Warriors modela izrađeno od prevrnute kože, sa motivima zmaja, kao i delovi koji asociraju na prepoznatljive šarene pantalone simpatičnog pande i đon sa elementima bambusa, samo su neki od detalja koji će te odvesti u drevnu Kinu i svet borilačkih veština.

Reebok Instapump Fury Dragon Warrior od danas je ekskluzivno dostupan u Tike šopu (Kralja Petra 24), a može se naručiti i online