PET STVARI KOJE TREBA DA ZNAŠ O NOVIM NIKE ADAPT BB 2.0 PATIKAMA

Od zapanjenosti do potpune oduševljenosti – tako bi se mogle opisati reakcije igrača koji su imali privilegiju da prvi isprobaju nove Nike Adapt BB 2.0 patike. Iskustvo koje one pružaju zaista je nezamenljivo – od načina na koji se navlače, preko futurističkih detalja kojima su obogaćene a koji, jednim pritiskom na dugme, čine da se osećaš kao da si uskočio u pravu vremensku mašinu.

Vođeni dizajnom prethodnih modela, dizajneri brenda Nike su na novim Adapt BB 2.0 performanse podigli za nekoliko lestvica, dok je dizajn ostao pročišćen, ali potpuno futuristički.  

Otkrivamo ti pet stvari koje treba da znaš o novim Adapt BB 2.0 patikama.

Nike Adapt BB 2.0 omogućavaju još bolji odskok na terenu

Kako je reč o košarkaškom modelu, posebna pažnja posvećena je performansama koje omogućavaju još bolji odskok na košarkaškom terenu. To je obezbeđeno zahvaljujući Air Zoom Turbo đonu u prednjem delu, koji zajedno sa CushIon tehnologijom ovaj model čini još efektnijim, a igrača eksplozivnijim.

Nike Adapt BB 2.0 garantuju još brže kretanje

Odskok, kontrola pokreta i eksplozivnost tri su karakteristike po kojima se izdvajaju najveći igrači. Zbog toga su dizajner brenda Nike pronašli savršenu meru za dizajn prednjeg dela koji treba da doprinese što boljem odskoku i međuđona koji je nešto viši. Rezultat je još bolja tranzicija od pete ka prstima prilikom kretanja.

Nove Nike patike omogućavaju lakše i brže navlačenje

Još jedan fokus dizajnera bilo je je lakše obuvanje novih Nike Adapt BB 2.0 patika. Pomeranjem Flyknit gornjišta, lakše navlačenje i svlačenje ovog modela omogućeno je rastegljivom balističkom mrežom koja je smeštena na gornjištu.

Fokus na detaljima je mnogo veći

Očigledna vizuelna razlika u odnosu na prethodne Adapt modele jeste znatno veći Swoosh. Ako pogledaš malo bolje, primetićeš kombinaciju gotovo pikselizovane teksture, mnogo slobodniji izbog materijala i über-tech performanse koje doprinose osećaju kao da su patike stopljene sa stopalom.

Nove Nike Adapt možeš pronaći u Tike šopu ili naručiti online

Bilo da se baviš košarkom ili ga jednostavno želiš u svojoj sneaker kolekciji, ovaj model možeš pronađi u Tike šopu ili naručiti online.