GIVE FRESH AIR

Nakon dve godine pauze od fizičkog event-a, Nike Air Max ponovo dobija svoje centralno mesto u Sneaker kulturi svetskih prestonica. U Beogradu, 16. 4. i 17. 4. 2022. godine održaće se jedinstvene radionice u čast ove vanvremenske siluete koja dominira ulicama više od tri decenije.
Iza event-a i ovaj put stoje naša dva najveća Sneaker koncepta, BUZZ i Tike, koji će svim ljubiteljima ove siluete obezbediti još jedno nezaboravno iskustvo.



Ove godine, u okviru Nike Air Max „Give A Fresh Air“ radionica posetioci će imati priliku da osveže svoje stare Air Max patike i pripreme ih za novu sezonu ili iste doniraju u humanitarne svrhe, a Nike Sneaker Referesh tim će ih srediti i pokloniti onima kojima je to najpotrebnije.

Jedna od radionica koju organizuje Tike koncept je oslikavanje 3D print makete modela Nike Air Max 1, koja nakon oslikavanja ostaje vama, a najbolji dizajn će biti nagrađen Air Max patikama po vašem izboru.
Za vođenje radionice zadužen je jedan od najvećih kolekcionara Air Max patika u regionu, Marko Đorđević - Maks Street life.  

Da biste učestvovali, protrebno je da se prijavite na ovom linku.


 

Takođe, prvog dana event-a, od 12h očekuje nas panel na temu istorije Air Max-a u kome učestvuju Jelena Dubovac, regionalni direktor za brend Nike, Maks Streetlife, najveći kolekcionar patika na Balkanu i THCF, rep grupa, koji će sa prisutnima podeliti svoja znanja, iskustva i sećanja na ovu siluetu od najranijeg detinjstva do sada.

U nedelji koja prethodi event-u u Tike šopu očekuje nas ekskluzivni drop Nike Air Max 1 “La Ville Lumiere” modela. Dizajnirane u čast Pariza, Grada svetlosti, ove patike ostavljaju zadivljujući utisak svojim svedenim izgledom u dva tona bele boje koji su presečeni mornarsko plavom, dok biserni preliv preuzima glavnu nit u dizajnu ovog modela. Na spoljašnjem delu đona, ispod transparentnog outsol-a nalazi se ispis „La Ville Lumiere“ − Grad svetlosti, dok je prostor na jeziku rezervisan za datum proslave rođendana Air Max-a „3.26“. Dodatni aksesoar koji vas očekuje u kutiji je privezak sa Nike Swoosh logotipom, 3.26. ispisom i Nike Air Max 1 modelom patika.
 

Sve informacije u vezi sa puštanjem modela u prodaju ispratite na @tikebelgrade  instagram nalogu.




Spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo na adresi Nikole Spasića 4, u Beogradu, u trajanju od 10 do 20h. Event je otvorenog tipa, za sve ljubitelje Air Max patika, što je ujedno i Dress Code, a ako želite da učestvujete u Buzz i Tike radionicama, potrebno je da se prijavite.

Sve dodatne informacije potražite ovde.

 

Vidimo se!