Nike Air Max 1 Cobblestone

Nike Air Max 1 Cobblestone je novo izdanje legendarne siluete koja osvaja srca ljubitelja patika još od davne 1987. godine. Model Air Max 1 predstavljao je najveće dostignuće u razvoju tehnologija patika za trčanje svog vremna, a ujedno i započeo niz Air Max modela koji su svake godine rasli i razvijali se od vazušne komore u peti do momenta kada ona obuhvata celo gazište.



Safari print je do sada primenjen na mnogo različitih načina i na raznim siluetama Nike brenda ali mnogi će ga povezati sa kolaboracijom sa ATMOS japanskim retailerom i Air Max 1 izdanjem koje je prvobitno izbačeno 2002. godine , a zatim doživelo i retro izdanje 2016. godine.
Ovo izdanje izlazi kao nasleđe legendarnog “Safari” izdanja u nešto svetlijim tonovima ali osnovni elementi modela ostaju isti. Na peti umesto Nike Ari Max logotipa nalazi se veliki Swoosh logotip, I na prednjem delu kod prstiju nalazi se Mini Swoosh rezervisan za specijalna izdanja AM1 siluete.
Veći deo gornjišta prekriva safari print, a zanimljivi detalji koji razbijaju pastelni sklop su nežno plavi Swoosh sa reljefom kaldrme i zagasitoo žute pertle. Model dolazi u standardnoj crvenoj Nike kutiji u kojoj kao dodatak dolaze i braon pertle sa kojima dodatno možete stilizovati ovo izdanje.




Priliku da prva prošeta ovo izdanje kroz gradske ulice imala je Anđela Vranić Lores, a model možete kupiti u Tike shopu u Beogradu, Kralja Petra 24 ili  web shopu https://www.tike.rs/patike/60212-nike-patike-wmns-nike-air-max-1-cm


 

 

Galerija