NIKE AIR MAX 96 II QS: GIVE A WARM WELCOME TO AN ICON

Vreme je da još jedna sneaker ikona pronađe svoje mesto u tvojoj kolekciji! 25 godina nakon nastanka prvobitnog modela, na scenu se vraćaju Nike Air Max 96 II QS - patike za čiji je originalni dizajn zaslužan legendarni Sergio Lozano. 

Baš kao i svi drugi Air Max modeli, i Nike Air Max 96 napravio je revoluciju Air Max tehnologijom ugrađenom u konstrukciju đona, tačnije u njegov prednji deo. To je doprinelo još atraktivnijem izgledu patika čijem se nasleđu divimo i danas, ali i udobnosti koja ovaj model još uvek izdvaja među svim drugim modelima.

Nike Air Max 96 II QS se posle 25 godina vraća sa još atraktivnijom paletom boja koja je istaknuta na gornjištu, i prepoznatljivim elementima koji su obeležili i prvi model. 

Nike Air Max 96 II QS "Blackened Blue" ističe se sjajnom kombinacijom teget, maslinasto zelenih, žutih i crvenih tonova (koji na teksas materijalu fenomanalno ističu Swoosh i Nike brending), dok je model Air Max 96 II QS "Beach" nešto svedeniji, ali dovoljno upečatljiv da zadovolji i najstrože sneaker kritičare.

Priliku da ih među prvima ponese imao je slovenački reper Drill, koji je svojom autentičnošću i jedinstvenim stilom još jednom dokazao da Nike Air Max 96 II QS patike na pravi način "zaokružuju" vašu sneaker kolekciju, a street izdanja čine moćnim i jedinstvenim. 

 

Modeli u oba kolorita mogu se pronaći u našem šopu ili naručiti online.