News

ATMOS X NIKE AIR MAX2 LIGHT RELEASE RECAP
News
20.05.2019
Ovako je bilo na release-u najnovijeg atmos x Nike Air Max2 Light modela.
JUST GO BIGGER BELGRADE
News
25.03.2019
Vazdušna nedelja je iza nas. Beograd je još jednom, u korak sa vodećim svetskim gradovima, obeležo rođendan najveće sneaker legende svih vremena.
Reebok Bolton Is Back in the Game
News
11.03.2019
Brend Reebok „oživeo“ je još jedan sneaker klasik. Reebok Bolton is back in the game!
Nike Special Field AF1 Returns
News
12.12.2018
Da li si se i ti, zajedno sa nekoliko miliona devojaka širom sveta, na prvi pogled zaljubila u Nike Special Field AF1, patike koje predstavljaju jednu od najinteresantnijih inovacija dizajnera popularnog brenda? Došlo je vreme da Nike predstavi novu, unapređenu verziju ovog modela.
The Force of the Utility – Nike Air Force 1 MID Utility Red
News
07.12.2018
Ovaj decembar je u znaku Utility-a – Nike Air Force 1 modela koji je zadržao sve elemente dizajna legendardnog sneaker klasika. Zahvaljujući kombinaciji prepoznatljive Air Force 1 estetike i modernih elemenata, Nike Air Force 1 MID Utility Red su patike koje smo dugo čekali. I dočekali!
Converse x Off-White Chuck 70 Instore Raffle
News
06.12.2018
U utorak, 4. decembra, održan je još jedan instore raffle u kojem je učestvovalo 150 prijavljenih ljubitelja patika. Ulog je bio veliki – 22 para Converse x Off-White Chuck 70 modela, dizajniranog u saradnji sa Virgil Abloh-om, jednim od najkreativnijih i najpoznatijih dizajnera današnjice. Tike šop je ponovo dobio ekskluzivno pravo prodaje ovog modela na Balkanu, koji je rasprodat za samo sat vremena.
Tike Anniversary party Vol.2
News
25.10.2018
Proslavili smo drugi rođendan beogradskog hrama patika, Tike šopa. Bila je to žurka o kojoj će se dugo pričati, event na kome mogu da pozavide i najbolji noćni klubovi prestonice.
Welcome To The New Sneaker Hub – Tike Bukurešt
News
19.09.2018
Nakon dve godine uspešnog poslovanja u Beogradu, Tike Premium Sneaker Concept svoje poslovanje proširio je na Bukurešt, glavni grad Rumunije, koji pored brzog i snažnog ekonomskog razvoja postaje i grad sa jakom sneaker kulturom.
adidas x KANYE WEST YEEZY BOOST 700 Wave Runner
News
18.09.2018
Kao što smo već navikli, subota je rezervisana za specijalna izdanja, limitirane kolekcije i velike gužve od ranih jutarnjih časova ispred Tike šopa u ulici Kralja Petra 24.
Nike x Parra Air Max 1 Instore Raffle
News
24.07.2018
U subotu, 21. jula, održan je još jedan instore raffle u kojem je učestvovalo 108 prijavljenih u borbi za 48 pari Nike Air Max 1 patika, urađenih u kolaboraciji sa holandskim umetnikom Piet Parra. Tike šop je ponovo dobio ekskluzivno pravo prodaje ovog modela na Balkanu.
30 godina dominacije: Nike Air Max 1 „Just Do It“
News
23.07.2018
Od kada su nastale, Air Max 1 patike predstavljaju jednu od najprepoznatljivijih i najpopularnijih silueta koje nam dolaze iz Nike-a, dok nove Air Max 1 „Just Do It“ ženske patike na pravi način kombinuju elemente koji su ovaj model učinili legendardnim. Međutim, njihova tajna se ne krije samo u izgledu, već i u imenu.
Kanye West x adidas YEEZY BOOST 350 V2 Butter
News
02.07.2018
U istoriji srpske sneaker kulture dan 30. jun zauvek će ostati obeležen kao dan koji je značajno promenio stanje na domaćoj sceni. Tike šop dobio je ekskluzivno pravo prodaje adidas YEEZY modela i time još jednom potvrdio da je Beograd prestonica sneaker kulture na Balkanu.
Air Max – Način života
News
28.03.2018
Iza nas je burna nedelja. Air Max je postavio nova pravila i zauvek promenio igru. Posle zadatog domaćeg zadatka u kampovanju od tri dana Nike Air Max 1 Animal je rasprodat, što je ujedno i najduži kamping koji se do sada dogodio u Srbiji za jedan model patika. Ovaj ekskluzivni ekstremno limitirani model bio je sjajan uvod u ono što je kasnije usledilo.  
Tike Anniversary Party
News
24.11.2017
Proslavili smo prvi rođendan velikom žurkom u društvu mnogobrojnih poznatih ličnosti, sportista, novinara, kolekcionara i ljubitelja najaktuelnijih modela patika svetskih brendova.  Rođendanska žurka počela je u podne, repertoarom repera Timbe-a iz grupe Bad Copy koji je svoju veštinu ovog puta pokazao na gramofonima, da bi miksetu kasnije preuzeli DJ. Laki i DJ. Rokam. U večernjim satima, za odličnu atmosferu pobrinuli su se momci iz rep grupe THCF, BeGe Fank u tandemu sa DJ. BKO sa svojim jedinstvenim stilom zvuka, kao i Marko Luis i poznati beatboxer Sick Prime.
Psihoaktiv Trip – Tike
News
21.04.2017
Momci iz grupe Psihoaktiv Trip na otvaranju Tike šopa premijerno su izveli pesmu pod nazivom „Tike“, par meseci nakon premijernog izvođena pesma je dobila i video izdanje koje za tri nedelje ima preko 130 hilajda pregleda.
Turbulentna nedelja Air Max-a
News
27.03.2017
Nike Air Max, jedna od retkih linija nekog brenda kojoj je posvećen ceo mesec.  U martu posebno za ljubitelje Air Max-a ništa više nije važno, samo patike koje se cele godine pripremaju za proslavu Air Max Day-a. U nedelji za nama održan je niz promotivnih aktivnosti koje su zaokružene 26.3. na proslavi tridesete godišnjice ove legendarne siluete. Nike je ove godine iznenadio sve Beograđane, na platou na početku Knez Mihailove ulice velika crvena Nike kutija kojom je najavljen Air Max Day, predstavljala je najveću gradsku atrakciju protekle nedelje, gotovo da nema osobe koja je prošla a nije posegla za telefonom ili aparatom da zabeleži ovaj momenat. Za slučajne prolaznike i turiste kutija je bila pogodno mesto za selfi iz Beograda, a za one koji su upoznati sa Sneaker kulturom to je bio jasan znak da ove godine počinje prava revolucija. Ove godine u Tike šopu rešili smo da Air Max povežemo sa Hip-Hop kulturom i 23.3. organizovali prvi tematski „Kiss My Airs“ MC Freestyle Battle. Za razliku od standardnih nadmudrivanja MC-eva rimama, ovoga puta domaćin večeri Rista My People zadavo je teme tipa „moje prve patike“, „šta vidiš oko sebe“, „moje patike su bolje od tvojih“. U finalu, Stefan i Bore iz grupe THC zadali su jednu opštu temu HIP-HOP i između Coe i Belog uz konsultovanje publike doneli su odluku da je pobednik prvog Kiss My Airs MC Freestyle Battle-a Beli. Polufinalisti nagrađeni su Nike x Wacky Sheep majicama, a pobednik je odabrao Air Max po svom izboru. Limitirana izdanja Već u petak 24.3. u ranim jutarnjim časovima ispred Tike šopa krenuo je da se formira red, a prolaznici su ulazili u radnju sa pitanjima šta se dešava. Subota 25.3. je za sve prave Sneakerhead-ove Beograda predstavljala dan kada moraju doći do njih, do svog svetog grala. Za subotu najavili smo dva limitirana izdanja Nike Jordan x Max pack i Air Max 1 Master, ekstremeno limitirane modele za koje je mali broj svetskih šopova imao privilegiju da se nađu u njihovoj ponudi. U toku noći ispred Tike šopa na stolicama, ili naslonjeni na kola iz kojih se celu noć čula muzika prenoćilo je tridesetak ljudi. Oni koji su se ponadali da je dovoljno doći 15 minuta pre otvaranja, zatekla je scena uredno postavljenog reda iz kog se moglo čuti „zakasnili ste“. Umorni ali sa osmehom na licu, jedan po jedan ulazili su i uzimali svoj par za koji je vredelo provesti noć na ulici u Kralja Petra 24.
Održan Tike „Kiss My Airs“ MC Battle
News
24.03.2017
U četvrtak 23.3. u Tike šopu održan je MC Freestyle Battle u kom je učestvovalo 12 Freestylera koji su na licu mesta sklapali rime na zadate teme preko instrumentala za koje je bio zadužen DJ Mrki. U prijatnoj ali vatrenoj atmosferi Tike šopa, okupio se veliki broj poštovalaca rep muzike i Freestyle-a kako bi podržali promociju Hip-Hop kulture, ovoga puta direktno usmerenu na ono što nas sve vezuje, a to su dobre patike. Domaćin na mikrofonu, Rista iz My People magazina, održavao je tenziju na nivou i takmičarima zadavao teme u kojima su MC-evi mogli da ispolje svoju kreativnost, a Stefan i Bore iz grupe THC nisu imali nimalo lak zadatak i nakon predstavljanja i prvih betlova određeni su polufinalisti:
Air Max Day 2017
News
22.03.2017
U nedelji Air Max-a u Tike šopu očekuje nas MC Freestyle Battle koji će se održati 23.3. od 19h, gde će domaći MC-evi bacati rime na temu Air Max i Tike, a pobednik izabran od strane momaka iz grupe THC će kući poneti Air Max patike iz najnovije kolekcije. Od četvrtka 23.03. svako ko kupi Air Max patike dobija specijalno dizajnirane Nike x Wacky Sheep majice koje ćemo deliti do isteka zaliha.