Bringing Back the 90s Event Recap

Svi ljubitelji patika koji su se u petak, 27. septembra, našli u našem šopu na trenutak su sigurno pomislili da su se vratili kroz vreme. Zajedno sa brendom adidas organizovali smo Bringing Back the 90s žurku koja je, pored adidas promotera i poznatih influensera, privukla i veliki broj obožavalaca devedesetih. Te večeri su u našem šopu prikazane neke od sneaker ikona – siluete koje su obeležile istoriju brenda, ali i noviteti, inspirisani tim dobom.

Posetioci su, osim prilike da razgledaju i kupe veliki broj već poznatih klasika, ali i novih modela, mogli da učestvuju i u brojnim zanimljivim aktivacijama. Događaju je prethodila i aktivacija na Instagramu, tokom koje su svi učesnici objavljivali fotografije na temu devedesetih. Pet najkreativnijih učesnika foto-konkursa dobilo je profesionalni photo shooting, nakon kog su kreirali svoj omot za muzički album.

Zajedno sa njima, svoje omote za album napravili su i Sara Jo i Andrija Jo, koji su ujedno bili domaćini adidas x tike žurke. Pobednički par Instagram aktivacije na poklon je dobio najnovije modele adidas patika.

Svi zainteresovani su na događaju mogli da naprave sopstveni omot muzičkog albuma u specijalno dizajniranoj adidas Originals zoni, dok je tokom cele žurke vladala odlična atmosfera za koju se pobrinuo DJ FANK.

Pogledajte kako je bilo na adidas x tike „Bringing Back the 90s“ žurci.