BE TIMELESS IN ADIDAS YUNG-1

Postoje modeli patika za koje se može reći da su timeless i da, čim to izgovorite, ne naiđete ni na jednu zamerku ljubitelja sneaker kulture. U te modele se ubraja i adidas Yung-1, retro silueta koja je obeležila sam kraj devedesetih, a ove sezone se na sneaker scenu vraća sa nešto glomaznijim dizajnom i old-school koloritom. 

Zahvaljujući kombinaciji prevrnute kože i mrežastih materijala, muške patike adidas Yung-1 “Core Black/Hi-Res Yellow” deluju slojevito zbog geometrijskog dizajna i upečatljive kombinacije crnih i neon nijansi koje patikama daju autentičan stil s kraja prošlog milenijuma.

Gornjište adidas Yung-1 patika sadrži mat detalje izrađene od prevrnute kože, a kojima kontrast pruža mrežasti materijal koji “svetli u mraku”. Dodajte tome uglađene kožne detalje jarkih tonova i tri štrafte koji se naziru na bočnim stranama i dobijate vanvremenski i potpuno upečatljiv retro model.

Priliku da ih među prvima ponese imao je Vuk Greganović, jedan od kolekcionara patika, a patike možete pronaći u našem šopu i online.

Be timeless in adidas Yung-1.