DON’T COLOR, MULTI-COLOR WITH NEW NIKE AIR MAX TAILWIND

Konstantno rušiti granice sneaker sveta nije nimalo lako, ali ako ste dizajneri brenda Nike, to nekako postaje vaša svakodnevnica. Da, mislimo na sve modele tog brenda koji su predstavljeni od početka 2019. godine, pa i na redizajniranu Nike Air Max Tailwind IV siluetu čija se „tajna“ krije u svim smelim bojama kojima je ovoga puta obojena.

Dizajnirana za žene, Air Max Tailwind IV „Multi-Color“ predstavlja najupečatljivije reizdanje ovog retro klasika. Prvobitno nastala 1999, zadržala je osnovu bele boje, koja je dodatno istaknuta crnim obodima i brendiranim detaljima. Međutim, ono što je izdvaja i čini tako posebnom upravo je bogati gradijent boja čiji se raspon kreće od upadljivo zlatne, preko diskretnije kombinacije ružičastih i ljubičastih tonova, do ledeno plave koja je istaknuta na peti. Međuđon je i na ovoj silueti jednostavan, ispunjen Phylon penom, dok crni Air Max brending sav fokus sa patike prenosi na njeno gornjište. A kako i ne bi!

Nike Air Max Tailwind IV od početka su nosili samo neustrašivi – najpre na trkačkoj stazi, a potom i na ulici. Zašto bi se bilo šta promenilo danas? Priliku da ih među prvima ponese imala je Senidah, devojka koja je svojom muzikom, pojavom i vatrenom energijom učinila regionalnu trap scenu raznobojnom.

Patike su dostupne u našem šopu (Kralja Petra 24) i online.