ADIDAS X KANYE WEST YEEZY BOOST 350 V2 „ANTILA“ RAFFLE RECAP

Još jedna subota u Tike šopu bila je u znaku kolaboracije brenda Adidas sa svetski poznatim reperom Kanye West-om. Ove subote, 22. juna, u centru pažnje bio je model Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 v2 „Antila“. Ishod je, kao i na raffle-u nedelju dana ranije, bio isti – patika je rasprodata!

Više od 270 zainteresovanih ljubitelja patika pojavilo se u subotu ujutru, već oko 7h, ispred našeg šopa kako bi povećalo šanse za osvajanje omiljenih Yeezy patika. „Borba“ je počela u 10h i  možemo reći da je bila ljuta, dok je najsrećnijih 77 učesnika raffle-a otišlo kući sa novim Adidas x Kanye West Yeezy Boost v2 „Antila“ patikama.

Reč je o najnovijem modelu iz Adidas Yeezy kolekcije koji izgledom veoma podseća na modele koji su ranije ugledali svetlost dana, ali je dovoljno različit da svojim dizajnom ponovo sruši granice sneaker sveta. Idealne za leto, Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 v2 „Antila“ sadrže prepoznatljivu prozirnu traku s bočne strane i Boost međuđon, koji u kombinaciji sa mlečnim, žutim i nežno sivim tonovima predstavlja dobitnu kombinaciju za atraktivan izgled.

Zahvaljujući činjenici da je Beograd ponovo bio na mapi gradova u kojima se ova silueta našla u prodaji, sigurni smo da će Adidas Yeezy sijati punim sjajem gde god ih nosili, dok celu atmosferu sa raffle-a možete pogledati u galeriji fotografija.