ADIDAS X KANYE WEST YEEZY BOOST 350 V2 RAFFLE RECAP

Tike šop je u subotu, 15. juna, bio centar sveta za sve sneakerheads-e sa ovih prostora. Više od 400 prijavljenih ljubitelja adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 V2 patika učestvovalo je u Raffle-u koji je održan na adresi Kralja Petra 24, a ishod je već na početku bio poznat – Yeezy Boost 350 V2 je rasprodat!

Beograd je ponovo bio na mapi gradova u kojima se ova silueta našla u prodaji. Kao što se i očekivalo, prijavljeni učesnici su se u ranim jutarnjim časovima okupili ispred šopa, kako bi među prvima uzeli broj i tako povećali šanse za kupovinu patika. Od 400 prijavljenih, 56 najsrećnijih je, na kraju, otišlo kući sa novim miljenicama u rukama. Do podneva je ishod bio definitivan, a mi smo s ponosom mogli da proglasimo stanje – SOLD OUT.

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 V2 model je koji se, od kad je prvi put predstavljen na Njujorškoj nedelji mode, izdvojio upečatljivim dizajnom - crnim gornjištem i reflective pertlama. To je, uz činjenicu da je ovo jedan od najprodavanijih Yeezy modela u svetu, samo doprinelo hype-u koji je nastao u Beogradu, ali i Bukureštu sedam dana ranije.

Kako je protekao Raffle pogledajte i u galeriji fotografija.