Travis Scott x Nike Air Force 1 Low Cactus Jack Raffle Recap

Vođeni prethodnim uspešnim kolaboracijama, dizajneri brenda Nike nastavili su tradiciju saradnjom sa poznatim reperom Travis Scott-om. Rezultat te kolaboracije je model Travis Scott x Nike Air Force 1 Low Cactus Jack, koji su ljubitelji patika u Srbiji s nestrpljenjem dočekali. U prilog tome govori i podatak da se za učešće u raffle-u koji je organizovan u nedelju, 24. novembra u našem šopu, prijavilo čak 639 sneaker lover-a. Sedamnaestoro njih dobilo je priliku da kupi ovaj ekskluzivni model.

Zašto je model Travis Scott x Nike Air Force 1 Low Cactus Jack tako interesantan?

Inspirisan životom poznatog repera, koji je veći deo detinjstva proveo u Misuriju, država Teksas, model sadrži skup različitih motiva i materijala koji zajedno oslikavaju duh Divljeg zapada. Mešavina somota, platna, kamuflažnog materijala, flanela, antilop kože i vune čini da ove jedinstvene patike ne budu nezapažene, što se može reći i za njihovog idejnog tvorca – jednog od najpopularnijih repera današnjice.

Model je u naš šop stigao dan ranije, dok je glavno dešavanje – veliki sneaker raffle bio zakazan za nedelju. Okupljanje zainteresovanih učesnika počelo je u ranim jutarnjim časovima, dok se do 9:30h, kada je najavljen početak, red prostirao do Uzun Mirkove ulice. Konačni skor – 639 prijavljenih, a samo 17 patika u ponudi. Najsrećniji su na kraju iz šopa otišli sa novim Travis Scott x Nike Air Force 1 Low Cactus Jack patikama.

Euforija koja je pre i tokom raffle-a vladala ispred našeg šopa ne može se opisati rečima, dok ste sreću zbog prilike da kupe omiljene patike mogli videti u postovima na našem Instagram Story-u. Prenosimo vam deo atmosfere sa Travis Scott x Nike Air Force 1 Low Raffle-a.