ALL ABOUT SNEAKERVILLE

Sve je spremno za najveći sneaker festival u regionu – Sneakerville koji će se 13. oktobra, od 11-23h, održati u Luki Beograd. Biće to događaj za pamćenje, kakav Beograd još nije video, jer će po prvi put na jednom mestu biti okupljeni ljubitelji sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode. I mi smo, na našem štandu, za taj dan pripremili mnogo zanimljivih aktivnosti. Došlo je vreme da vam ih otkrijemo!

Na početku dana, tačnije od 12h, imaćete priliku da na TIKE štandu prisustvujete panelu u kojem će učestvovati arhitekta Marko Basarovski. Kao tvorac enterijera svih naših šopova – beogradskog, u Ljubljani i Bukureštu, Marko će otkriti gde je pronašao inspiraciju i kako je došao na ideju za dizajn jedinstvenog koncepta po kojem su naši šopovi postali prepoznatljivi ljubiteljima patika širom regiona.

Nakon diskusije sa Markom i završetka panela, uslediće aktivacija na kojoj će učestvovati odabrani kolekcionari patika. Oni će, koristeći materijale, alate i različite delove patika, imati zadatak da sami naprave nekoliko „mutant“ modela koji će nakon festivala biti izloženi u Tike šopu.

Iznenađenjima još uvek nije kraj! U izložbenom i prodajnom delu štanda, svi posetioci moći će da probaju i kupe ekskluzivne modele patika iz limitiranih serija Yohji Yamamoto Y3 i adidas Yeezy, ali i najnovije kolekcije Nike, Reebok i New Balance patika.

Ni ovaj festival ne može proći bez naših promotera i istinskih sneakerheads-a. Ne propustite druženje sa Fox-om, Surreal-om, Klincem, Unjom Green i Ink Queen. Evo prilike da ih upoznate i uživate u odličnoj žurci koju ćemo, zajedno sa svim ostalim promoterima festivala, napraviti 13. oktobra.

Vidimo se na Sneakerville-u!