PATIKE U KOJIMA ĆETE SIGURNO BITI PRIMEĆENI NA SNEAKERVILLE FESTIVALU

Počelo je odbrojavanje do Sneakerville festivala, koji se 13. oktobra održava u Luki Beograd. Ulaznice ste već obezbedili, u to ne sumnjamo (ako niste, brzo ih rezervišite na linku), a sada je vreme da osmislite najbolji autfit. Kako ni ovaj sneaker festival ne može proći bez patika, otkrivamo vam modele koji su najcenjeniji u sneaker svetu poslednjih nekoliko godina i u kojima ćete sigurno biti primećeni.

Have a Nike Sneakerville Day in Air Max 1 „Sean Wotherspoon“

Kao jedan od najvećih kolekcionara vintage patika i vintage garderobe na svetu, Sean Wotherspoon je za takmičenje Vote Forward kreirao model Air Max 1/97 SW i – pobedio. Ovaj nagrađeni dizajn oslikava umetnikovu strast prema kulturi osamdesetih i vintage komadima. Patike koje su nastale njemu u čast, Nike Air Max 1 „Sean Wotherspoon“, predstavljaju savršen spoj elemenata koji su deo Wotherspoon-ovog porekla i kombinaciju njegova dva omiljena modela patika: Air Max 1 i Air Max 97. Ukoliko spadate u grupu privilegovanih sneakerheads-a koji poseduju ovu siluetu, obavezno ga ponesite na Sneakerville festivalu.

Nike Air Max 1 Parra kao savršen spoj nespojivog za Sneakerville

Piet Parra je odgovoran za nekoliko najpoželjnijih Air Max 1 modela u istoriji. Posle više od jedne decenije, u julu prošle godine stigao je u Beograd. Nakon toliko vremena, Nike Air Max 1 Parra se vratio osvežavajućeg duha, sa proširenim idejama i mogućnostima koje su doprinele dizajnu patike. Spoj nespojivog – netaknute prirode i metropole, bio je inspiracija za ovu kolekciju i privukao veliki broj ljubitelja patika koji su učestvovali u raffle-u organizovanom u našem šopu. Ako ste bili jedan od srećnika koji je kupio taj model patika, obavezno ih ponesite na Sneakerville-u.

Sneakerville Iconic – adidas Yeezy Boost 700 „Waverunner“

Jedna od reči koja najbolje može opisati model adidas Yeezy Boost 700 „Waverunner“ definitivno je – ikona. Kao patika koja je privukla neverovatnu pažnju sneakerheads-a u Srbiji i regionu i koja je u kratkom roku rasprodata, „Waverunner“ je neizostavan i na Sneakerville festivalu. Ukoliko je posedujete u svojoj kolekciji, obavezno je ponesite 13. oktobra!

Adidas Yeezy Boost 350 v2 – patike o kojima se i dalje govori

Ako u svojoj kolekciji posedujete adidas Yeezy Boost 350 v2 – jedan od najpopularnijih modela patika iz kolekcije Kanye West-a – budite sigurni da ćete biti primećeni na najvećem festivalu patika koji se 13. oktobra održava u Beogradu. Njihovo neon gornjište i prepoznatljiv dizajn hipnotišu vas čim ih ugledate, pa se s pravom ističu kao must komad u autfitima koji će se nositi 13. oktobra.

Reebok InstaPump Fury OG „Citron“ – model bez premca

Od trenutka kada su se pojavile na sneaker sceni, Reebok InstaPump Fury OG „Citron“ predstavljale su model koji u sneaker krugovima nije viđen ranije. Njihova pomalo agresivna, a ipak uglađena silueta odaje počast nasleđu brenda Reebok. Dizajnirao ih je Steven Smith i svojim upečatljivim izgledom spadaju u grupu modela kojima nema premca.

Adidas Originals x Yohji Yamamoto – drugo ime za ekskluzivitet

Kada ikona sneaker sveta udruži snage sa jednim od najpriznatijih dizajnera visoke mode, plod te saradnje može biti samo kolekcija koja je drugo ime za ekskluzivitet. U pitanju je kolekcija “Y-3” nastala u kolaboraciji brendova adidas Originals i Yohji Yamamoto, koja je prvi put bila dostupna u Srbiji, baš u našem šopu. Ukoliko niste propustili priliku da je uvrstite u svoju kolekciju, obavezno je ponesite na Sneakerville festivalu.

Vidimo se!

Izvor fotografija: thesolesupplier.co.uk, sneakernews.com