WELCOME TO TIKE LJUBLJANA

Nakon tri godine uspešnog poslovanja u Beogradu i godinu dana poslovanja u Bukureštu, Tike Premium Sneaker Concept je svoje poslovanje proširio i na „Grad zmajeva“, prestonicu Slovenije Ljubljanu, koja ima jaku sneaker kulturu, što se i potvrdilo na otvaranju 22. avgusta.

Nakon što je u Beogradu postao regionalna prestonica sneaker kulture, Tike šop je 2018. godine otvoren u Bukureštu, u starom delu grada sa bogatim istorijskim nasleđem. Jedinstvenim dizajnom enterijera, šop se odmah izdvojio među sneakerheads-ima u Rumuniji. Evo prilike da se prisetite recap-a sa otvaranja drugog Tike šopa.

Tike šop u Ljubljani nalazi se na adresi Mestni Trg 18 i otvoren je 22. avgusta. Bila je to žurka za pamćenje, koja je održana na tri lokacije u gradu, a kojoj je prisustvovao veliki broj influensera i kolekcionara patika. Otvaranje su svojim nastupima uveličali Senidah i Atlas Erotika, pa ne propustite priliku da osetite deo atmosfere u videu koji sledi.

Jedinstvenim enterijerom koji predstavlja savršen spoj modernog i retro dizajna, upečatljivom kombinacijom tamno zelenih i narandžastih tonova, šop predstavlja savršeno utočište za sve ljubitelje limitiranih kolekcija patika najpoznatijih svetskih brendova. Pričom, prezentacijom, konekcijom sa lokalnim stanovništvom i sneaker kulturom, Tike Ljubljana postavljen je na mapu mesta koja morate posetiti u ovom gradu.

Vidimo se na adresi Mestni Trg 18.

Deo atmosfere sa opening party-a pogledajte u galeriji fotografija.