Tike 3rd Anniversary Party

U četvrtak, 14. novembra, beogradski hram patika proslavio je treći rođendan i na rođendanskoj žurci ugostio veliki broj kolekcionara i ljubitelja streetwear kulture, predstavnike svetski poznatih brendova, ali i brojne poznate ličnosti. Zvuci trep muzike trenutno najpopularnijih izvođača iz Srbije i regiona mogli su se čuti duž cele Ulice Kralja Petra, dok je pažnja zainteresovanih prolaznika bila usmerena na veliki broj poznatih ličnosti koje su se uputile na Tike! VIP rođendansku žurku. Svi prisutni su došli u omiljenim patikama, što je i bio zadati dress code.

Našu žurku su svojim prisustvom uveličali Bojan Perić, Vlada Vuksanović, DJ Marko Nastić, influenseri Marija Nikolić (@iamcrvena), Aleksandar Tašić (@putriota), Dana Gašić (@iamdanabarbara), Aleksa Čokić, Vanja Pantin, Nela Bunčić (@yugoslovenka_), Andrija Jović (@andrijajo), Sara Paspalj (@sarapaspalj), Marija Skokljev, plesačica Anja Stefanović (@unjagreen), Aleksandar Marković Lex i 2Hot4Stage ekipa, producenti Foreigngotem i Malosamo, treper Branko Kljajić Fox, kao i mlađe nade - Teyadora, Elon, Numero, Kanbolex, Shan i Kastra Tomy Gang, Albino i Nina Storm, ali i mnogi drugi. Pored poznatih ličnosti i influensera, veliki broj ljudi iz aktuelne Instagram zajednice ujedinjene oko street kulture i uvaženi predstavnici svetskih brendova Converse, Adidas, Reebok i Nike došli su da nam čestitaju rođendan.Glavne zvezde večeri ipak su bili reper Coby, grupa THCF i DJ Rokam, koji su bili zaduženi i za odličnu atmosferu.

Vrhunska ponuda patika i veličanstveni ambijent Tike šopa, ali i dugi redovi koji se tokom noći formiraju, a u kojima kolekcionari čekaju jutro kako bi prvi došli do omiljenog limitiranog modela, obeležili su prethodne tri godine našeg rada. Deo atmosfere sa proslave našeg trećeg rođendana pogledajte u galeriji fotografija.