FEEL EVERY BEAT IN ADIDAS ORIGINALS OZWEEGO

Nijedan spoj različitih kolorita ili boja ne može toliko podsećati na leto kao vibrantno zelena. Riskantna, jedinstvena, a ipak upečatljiva – ona je brzo postala must u kolekcijama patika... I to ne samo ženskim! Dokaz za to je klasik adidas Originals Ozweego, koji se ove sezone u novom, redizajniranom obliku vratio na sneaker scenu i to baš kroz mušku „Neon Green“ siluetu.

Iako ljubitelji patika adidas Ozweego kolekciju najčešće vezuju za Rafa Simonsa i njegov digogodišnji uticaj na dizajn brojnih trkačkih modela, adidas Originals Ozweego „Neon Green“ muške patike zapravo su klasik iz devedesetih na kojem su vibrantno zeleni tonovi toliko istaknuti da ih je nemoguće ne primetiti. Mrežasto gornjište, pertle, kožne vezice i unutrašnjost patike – sve je u neon zelenim tonovima, dok adiPRENE međuđon pruža kontrast jarkom koloritu svetlijom nijansom boje mente i upotpunjen je crnim detaljima na đonu, jeziku i peti patike.

Model Adidas Originals Ozweego „Neon Green“ upečatljiv je zahvaljujući još jednom detalju – vidiljivom adidas brendingu na bočnim stranama, koji je fenomenalno ukomponovan sa kompletnim dizajnom.

Priliku da ih među prvima ponese i u njima oseti svaki letnji beat imao je DJ Marko Nastić. Ponesite ih i vi, jer je model već dostupan u Tike šopu (Kralja Petra 24) i online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""