FEEL THE TASTE OF NEW SAUCONY ORIGINALS SHADOW 5000 SNEAKERS

Francuski market u Nju Orleansu specifičan je po jednom od najstarijih kafića na otvorenom na svetu. U pitanju je Café du Monde, mesto koje u ovom gradu magle postoji od 1862. godine, poznato je po odličnoj kafi, najlepšem francuskom beignet pecivu, a sada i po još jednom detalju – patikama koje slave 157 godina njegovog postojanja i ljubav prema omiljenom slatkom pecivu miliona turista širom sveta. U pitanju su, naravno,  Sneaker Politics x Saucony Originals Shadow 5000 "Café du Monde".

Da je reč o jednom od najekskluzivnijih modela sezone, najbolje govori sledeći podatak – patike su izrađene u dve limitirane serije! Jedna je Beignet Brown, koja je dostupna u našoj ponudi i predstavlja savršenu koloritnu repliku beignet-a. Izrađena je od prevrnute kože u tri nijanse braon boje i mrežastog materijala bele boje, pa gornjište neodoljivo podseća na beli prah kojim se pecivo posipa. Jezik sa dvostrukim brendingom i kombinacija vibrantno zelene i bele na đonu pravi su omaž bojama ovog kafića na otvorenom.

Druga, još ekskluzivnija i limitiranija serija Sneaker Politis x Saucony patika, nosi naziv Powdered Sugar i sadrži samo 157 pari! Predstavljena je i rasprodata samo u Nju Orleansu, u čast 157. rođendana najpopularnijeg kafića u tom gradu.

Svaki par Sneaker Politics x Saucony Originals Shadow 5000 "Café du Monde" sadrži pertle u dve boje, zelenoj i beloj, i upakovan je u unikatnu, specijalno dizajniranu kutiju koja će vam svojim izgledom preneti delić atmosfere iz ovog čuvenog kafića na otvorenom.

Samo 16 pari Sneaker Politics x Saucony Originals Shadow 5000 "Café du Monde" patika može se pronaći u našem šopu (Kralja Petra 24) i online. Ne propustite priliku da svoju kolekciju upotpunite jednim od najekskluzivnijih limitiranih modela sezone!