ATMOS X NIKE AIR MAX2 LIGHT RELEASE RECAP

Ljubitelji limitiranih sneaker kolekcija imali su jedinstvenu priliku da u subotu, 18. maja u ulici Kralja Petra 24 kupe najnoviji model Nike Air Max2 Light, nastao u saradnji Nike dizajnera sa japanskim brendom atmos.

Mnogobrojni sneakerheads-i su se, od ranih jutarnjih časova, okupili ispred našeg šopa kako bi mogli da među prvima „ugrabe“ model u veličini koja im najviše odgovara. Najsrećniji su, na kraju, otišli sa jednim od najatraktivnijih modela ove sezone – Nike Air Max2 Light.

Kombinacija neutralnih tonova i jarko ružičaste, ljubičaste, nežno plave, neon zelene, tamno crvene i svih boja sunca, za koje su dizajneri dva brenda inspiraciju pronašli u odevnim komadima iz devedesetih, ali i spoju kolaža nastalih od novinskih članaka, bila je dovoljna da Air Max2 Light privuku pažnju velikog broja ljubitelja unikatnog sneaker trenda.

Enterijer Tike šopa je, tim povodom, bio „obojen“ nijansama i motivima koji se nalaze na modelu, pa su svi koji su kupili patike imali priliku i da ih odmah isprobaju i uslikaju za Instagram.

Pogledajte kako je bilo na release-u atmos x Nike Air Max2 Light modela.