Zamena veličine i zamena artikla za drugi artikal

I ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

 

Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da postupite po niže opisanim procedurama.

PROCEDURA ZA ZAMENU VELIČINE ARTIKLA

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Veličinu za koju želite da zamenite

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na sledećem linku ili pozivanjem broja telefona 011 422 1420.

PROCEDURA ZA ZAMENU ARTIKLA ZA DRUGI

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Broj lične karte
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Šifru artikla i veličinu za koju želite da zamenite

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na sledećem linku ili pozivanjem broja telefona 011 422 1420.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

 

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

TROŠKOVI Zamene

Direktne troškove zamene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

 

II ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

 

Tike svim kupcima omogućava da izvrše povrat/zamenu artikla kupljenog u online prodavnici tike.rs u Tike prodavnici.

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži.

Prilikom povrata artikala u prodavnicu, u mogućnosti ste da odaberete jednu od dve opcije:

  • Povrat novca na poklon karticu koju možete iskoristiti za kupovinu zamenskog artikla odmah ili u periodu od 6 meseci, u maloprodajnom objektu ili online prodavnici Tike.
  • Ukoliko želite da zamenite isti artikal za drugu veličinu, a u prodavnici postoji na stanju veličina koja Vam je potrebna, zamenu možete izvršiti na licu mesta.

Ukoliko želite da zamenite artikal za drugi, a u prodavnici postoji na stanju željeni artikal, novac u iznosu artikla koji menjate biće Vam uplaćen na gift karticu koju možete da iskoristite na kasi prilikom kupovine zamenskog proizvoda. Ukoliko je zamenski proizvod jeftiniji na gift kartici će Vam ostati sredstva u razlici iznosa između dva proizvoda. Ukoliko je proizvod skluplji na kasi ćete moći da doplatite drugim sredstvima plaćanja razliku u iznosu.

Gift karticu možete iskoristiti u online prodavnici za kupovinu zamenskog artikla s tim što u tom slučaju iznos porudžbine mora biti jednak ili manji od iznosa na gift kartici jer doplata nije moguća. 

NAPOMENA: Ukoliko samoinicijativno odete u prodavnicu bez prethodne provere dostupnosti artikla i veličine ili ukoliko i proverite dostupnost na sajtu ne možemo garantovati da će u trenutku Vaše posete taj artikal i veličina biti dostupni. Ovo se takođe odnosi i na dostupnost bilo kog zamenskog artikla.