Air Max Drift Experience: Spoj mode i adrenalina

U nedelji za nama održano je jedinstveno adrenalinsko iskustvo povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, a u organizaciji tike! šopa – specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe. Poligon na Adi Ciganliji, poznat po održavanju izložbi i trka automobila, još jednom je bio epicentar dešavanja za sve ljubitelje patika i moto-sporta.



Na event-u su predstavljene Air Max Plus Drift patike, koje su ekskluzivno dostupne u tike! šopu, a prvih 30 kupaca je imalo priliku da se na pravoj trkačkoj stazi provoza sa našim najboljim drifterima. Svi posetioci su mogli da se oprobaju u simulaciji vožnje, a oni koji su ostvarili dobar rezultat, dobili su nagradnu vožnju sa drifterima.

Pored aktivacija za posetioce, svi prisutni su mogli da uživaju u izložbi Tuning Styling vozila, razmenjuju iskustva sa profesionalnim vozačima i dobiju korisne savete i preporuke kako da unaprede svoje automobile. Za kraj event-a priređen je pravi drifterski spektakl, gde je pet dirft vozača u isto vreme pokazalo svoje umeće izvodeći zahtevne akrobacije pred velikim brojem posetilaca.



Tike Air Max Drift Experience je uspešno ujedinio modu sa dozom adrenalina koja se, uz zvukove motora i škripu guma, mogla osetiti u vazduhu.