Tike nova kolekcija

Nova kolekcija Tike brenda je upravo stigla!

Znate onaj osećaj kada naletite na neku stvar koju kada obučete osećate se moćno i uvek vam je žao zašto niste kupili još jednu, a kasnije nikada ne uspete da nađete sličnu? E, to je efekat koji smo želeli da postignemo!
U potrazi za najkvalitetnijim materijalima i proučavanjem krojeva, kreirali smo novu kolekciju sačinjenu od osnovnih odevnih komada i začinili je detaljima u Tike stilu.


Kolekcija se sastoji iz dve dukserice sa kapuljačom u crnoj i crvenoj boji, na kojima smo promenili kroj rukava i time postigli da svako ko ih proba ima utisak da su pravljenje po njegovim merama. Zatim, klasični strukirani duks bez kapuljače u crnoj boji, pantalone sa džepovima u crnoj i bež boji, napravljene od čvrstog vojnog platna i kroja namenjenog u upotrebi pilota borbenih aviona i dve majice od čvrstog platna u crnoj i crvenoj boji.

Kolekcija je inspirisana tradicionalnim elementima Tike koncepta u zlatnoj boji koji su primenjeni kao print ili detalji koji daju premium izgled svakom komadu. Svi modeli iz kolekcije se mogu međusobno kombinovati, a zahvalni su i za kombinovanje sa drugim brendovima na granici modnog, urbanog i sportskog stila. Svaki komad garderobe je unisex i izrađen u veličinama od S do XL.

Nova kolekcija je dostupna u Tike šopu u Beogradu, na adresi Kralja Petra 24, kao i na sajtu www.tike.rs.