ASICS Sound Mind, Sound Body

U okviru proslave sedmog rođendana Tike šopa odrdržana je i prva promocija ASICS lifestyle modela u kojoj su posetioci mogli da vide najnoviju kolekciju za predstojeću sezonu.

ASICS je kroz modele kolekcije Vintage Tech predstavio svoju interpretaciju modernih patika, dok Classic Heritage kolekcija odiše 80-im i 90-im godinama kroz klasičan i smeo dizajn. Avanturisti koji urbanu sredinu posmatraju kao još jedan izazov za osvajanje pronaćiće ultimativni komfor i zaštitu u novoj liniji Urban Trail patika. Court kolekcija koja odiše retro estetikom i inspiraciju vuče iz košarkaških i teniskih silueta, dok je Vis-Tech kolekcija za one koji traže superiornu udobnost i progresivan dizajn.

Modele je, uz osvrt na istoriju brenda I pozicioniranje na tržištu. predstavio Igor Vetorelo, brend menadžer ASICS-a. „Naša misija je povezana sa našim japanskim nasleđem da inspirišemo ljude da ostvare aktivan način života, za zdrav um u zdravom telu. Postoje dve stvari oko kojih nikada ne pravimo kompromis – stil i udobnost. Nasleđe i inovacije su dve odvojene stvari koje zajedno čine ASICS onim što je danas. Mi se staramo da imamo različite proizvode za svakoga i svaku priliku. Mi inoviramo i to je povezano sa našim nasleđem kroz kaizen filozofiju, što znači da svaki proizvod koji se pojavi na tržištu mora biti bolji od prethodnog“

Uz prisustvo influensera, među kojima su Aleksandra Duende, Draga Jovanović i Vladimir Gašić, lansirana je nova kolekcija ASICS-a, brenda koji je pokupio brojne nagrade u industriji sportske obuće tokom 2023. godine.

U videu ispod pogledajte deo atmosfere sa promocije nove kolekcije.