New In: Clan De Banlieue

Pravo sa ulica Roterdama na police Tike Shopa stiže nam Banlieue, jedan od popularnijih streatwear brendova čije kreacije nose predstavnici urbane kulture širom evropskog kontinenta. U proširenom i redizajniranom prostoru najpoznatijeg beogradskog hrama patika od sada ćete moći da uživate u ekskluzivnim i autentičnim odevnim komadima koji pričaju svoju priču.

Nastao 2014. godine u Holandiji kao školski projekat mladih i ambicioznih studenata, Clan de Banlieue je vrtoglavom brzinom prešao put od lokalnog craft brenda do jednog od zastupljenijih imena na globalnoj streetwear sceni. Kada su Sinan Karaca, Levie Merckens i Richard Lopes započinjali rad na svojoj kolekciji, nisu ni mogli da pretpostave da će samo nekoliko godina kasnije Banlieue prerasti u brend koji urbana populacija prepoznaje i rado nosi. Graffity artisti, MC-evi, brejkdenseri, skejteri – predstavnici različitih pokreta usvojili su Banlieue kao deo svog prepoznatljivog stila, što je podstaklo kreatore da dizajn svojih modela unaprede i adaptiraju. Od 2020. dešava se kreativna revolucija koja dodaje autentične detalje dizajna svakom odevnom komadu, a bazira se na supkulturi Roterdama i urbanoj streetwear modi. Banlieue modele prepoznaćete po jednostavnom, ali efektnom logotipu i upadljivoj grafici koja na najbolji način oslikava i prenosi street vibe.

U najnovijoj ponudi koja vas čeka na policama Tike shop-a, kao i online, pronaći ćete jedinstvene Banlieue komade koji će se savršeno uklopiti u svaku urbanu priču. Istražite ih i postanite deo globalnog klana koji već skoro jednu deceniju osvaja istinske ljubitelje streetstyle-a.