Nike AM Celebration Powered By Buzz & Tike event

Sa sigurnošću tvrdimo da je svako nekad u životu bio vlasnik bar jednog para Air Max patika. Takođe smo sigurni i da je mnogo onih koji pristaju da uživaju jedino u udobnosti i urbanom stilu Air Max modela. Simbol su sportske mode koja je ovladala svetom, a popularnost ovog modela nikada ne prestaje.

Reč je o patikama koje obuhvataju različite stilove, od vintidž do modernog izgleda. Prepoznatljive po vazdušnom đonu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima predstavljaju model kom niko ne može odoleti. Njihov prepoznatljiv izgled i namena doveli su do toga da govorimo o patici koja jedina ima svoj praznik.

CALL TO ACTION

Idealno je vreme da te pozovemo na Nike AM Celebration Powered By Buzz & Tike event i da ti hintujemo šta te to sve čeka u nedelju, 9. Aprila 2023. godine. Pozivamo te da nam se pridružiš u Beogradu, u Kralja Petra 39 (prekoputa Tike radnje) u terminu od 12 – 21h u epicentru urbanosti.

Buzz i Tike oličenje su street style kulture i prva su stanica kada ste u potrazi za bilo kojim fashion statement-om..

  • Tike corner ‘’Nike Air Max 1 History’’ predstaviće ti istorijat prve, ikada napravljene Air Max siluete, a pored toga, za ovu posebnu priliku predstavljen je i restock upravo tog modela.

 

  • Tike DJ booth zavrti ploču i igra može da počne… Zakorači u DJ booth i izmiksuj svoj beat najbolje što možeš, jer samo pobednik osvaja Nike Air Max OG model.

 

  • Buzz Beauty corner je mesto gde ćeš moći da se prikažeš u pravom svetlu, bez suzdržavanja.. Probudi u sebi sve ono što te izdvaja iz jednolične mase i pokaži svima ono zbog čega si baš ti pobednik u ovoj igri.

Sredi se od glave do pete, napravi najbolju fotku i okači je na Nike platformu   uz hashtag #buzzAMbelgrade. Pobedi i osvoji Nike outfit po tvom izboru.

  • Buzz x Nike ID aktivacija poziva te da dizajniraš Air Max 90 patiku po svom ukusu, baš onakvu kakvu si oduvek želeo/la da vidiš na policama Buzz radnje i ukoliko se tvoj dizajn pokaže kao najbolji, možeš osvojiti bilo koji Air Max model patike koji poželiš.

Za kraj celodnevnog provoda ispunjenog raznolikim sadržajem, završićemo u istom domenu..

  • Buzz & Tike Air Max - Rap is in the house koncert održaće se od 20 – 21h na lokaciji, a nastupiće, svima dobro poznati, predstavnici underground kulture:
  • Smoke Mardeljano
  • Bigru I Paja Kratak
  • Psihoaktiv Trip

 

Zapamti da nije važno kojoj grupi pripadaš, već je važno da si deo istorije koja se još uvek piše.

Pozivamo te da doživiš urbani vajb supkulture i street style-a u nedelju, 9.aprila od 12h u Kralja Petra 39, u Beogradu.

Vidimo se!