Beogradski Hram Patika u novom izdanju

Tike šop, poznatiji kao beogradski „Hram patika“, specijalizovana je radnja za prodaju limitiranih kolekcija patika ispred koje se stvaraju nepregledne gužve kada se određeni modeli puštaju u prodaju. Tike je sada proširen na još jedan prodajni nivo, na kome će ljubitelji ovog jedinstvenog brenda moći da uživaju i u limitiranim kolekcijama garderobe.

Radnja koja odiše duhom starog Beograda, u čiji dizajn su isprepletani različiti stilovi arhitekture, industrijskog dizajna i religije, od cigle kojom je zidana beogradska tvrđava Kalemegdan, do betona i modernih materijala, još jednom pomera standarde urbanog retail koncepta na najvišem svetskom nivou. Novi deo podrumskih prostorija posvećen je limitiranim kolekcijama garderobe poznatih svetskih ali i domaćih brendova od kojih se neki prvi put pojavljuju na našem tržištu, a i u narednim sezonama očekujemo neke od najpoznatijih imena urbanog streetwear-a.

Na reotvaranju nas očekuje Holandski brend direktno iz Roterdama Banlieue i najpopularniji domaći streetstyle brend DISCIPLINA koji je dizajnirao ekskluzivnu kolekciju samo za Tike.

Enterijer koji sam po sebi priča priču od ulaznih vrata, preko plafona koji prikazuje tri faze Beograda od cigle kojom je prvobitno građen, preko blokova kojim je nakon ratova obavljan, do betona koji predstavlja Beograd u novom urbanom stilu. Od rudarskih lampi koje kroz otvore u podu osvetljavaju podrumske prostorije, preko apotekarskog stola i vitirine koja je krasila neku od otmenih vila starog Beograda. Od zlatne boje preko kraljevski zelene koja nas niz 23 stepenice spušta u industijski podrum i carstvo patika Jordan brenda do novih 6 stepenika koje nas vode u novi vizantijsko plavi podrum koji otvara još jedno novo poglavlje urbane mode prestonice. Kako bi se priča nastavila u istom duhu, novi prostor oplemenjen je vratima starim preko 120 godina iza kojih će biti čuvane limitirane kolekcije garderobe, a u jednom od lukova novog dela nalazi se više decenija star sat sa klatnom na kome stoji ratnik koji na svojim ramenima nosi zemljinu kuglu. Ambijent je dodatno oplemenjen vintage stilskim nameštajem i kabinom nalik dnevnoj sobi u kojoj imate potpuni ugođaj da isprobate odabrane komade.

U donjem delu otvoren je novi korner za sređivanje i pranje patika, tako da od sada možete i osvežiti svoje patike i pripremiti ih za narednu sezonu, dodatno ukrasiti privescima ili zameniti dotrajale pertle.

Reotvaranje Tike šopa najavljen je za četvrtak, 6.april od 19h, na dobro poznatoj lokaciji u Beogradu u ulici Kralja Petra broj 24. Za otvaranje smo pripremili restock nekih od limitiranih modela koje smo imali u ponudi kao i modele iznenađenja. Pored asortimana, za sve ljubitelje dobre hrane udružili smo snage sa najpoznatijim pica majstorima iz PIZZAGRAM-a kako bi vam poseta Tike šopu zadovoljila sva čula. Dođite i među prvima uživajte u novom ambijentu, muzici i asortimanu Tike šopa.

I da sve ovo vidite i doživite! Jedva čekamo i vidimo se!