GIVE AN EDGE TO THE NEW REEBOK ZIG KINETICA

Prava je veština živeti bez pravila, potpuno se prepustiti životu i svemu neočekivanom što nam on donosi. To ne može svako, pa zato ne čudi što vodilja Sport the Unexpected može postati životni moto samo onih koji su spremni da prigrle nepoznato, ne samo kada govorimo o životu, već i o stilu – onih koji su već zakoračili u budućnost.

U svetu u kojem je, čini se, svaka ideja već otkrivena, brend Reebok odlučio je da stvara do sada neviđeno, kroz ideje koje vas teraju da izađete iz zone komfora i očekujete neočekivano. Ideje koje su potpuno jedinstvene i koje nije tako lako zaboraviti u svetu naviknutom na prolazno i brzo zaboravno... Jedna od tih ideja upravo je model Reebok Zig Kinetica Edge, koji donosi neočekivanu "energiju" svakom autfitu uz koji ga ponesete.

Inspirisane outdoor modelima, Reebok Zig Kinetica Edge patike su koje su idealne za jesenji period. Zahvaljujući efektnom đonu, ali i vodootpornim materijalima naročito istaknutim na prednjoj i zadnjoj strani, omogućavaju uživanje u svim avanturama, bez obzira na vremenske uslove.

Cik-cak dizajn međuđona upotpunjen je mekanim punjenjem đona, pa je, pored sigurnosti, obezbeđena i maksimalna udobnost u ovim potpuno atipičnim patikama.

Dobra vest je da ih ove jeseni možete nositi uz sve – jer ćete sigurno biti u centru pažnje kako god da ih iskombinujete. Neobične su i potpuno jedinstvene – to ih krasi, izdvaja i čini prosto nezaboravnim.

Reebok Zig Kinetica Edge mogu se pronaći u našem šopu (Kralja Petra 24) ili naručiti online.