ADVENTUROUS IS ALWAYS COLOSSAL

"Ne stvaraj pokret, budi pokret" – rečenica je koja možda na najbolji način opisuje parkur, esktremni sport koji je s godinama sve popularniji među klincima, ali i adrenalinskim zavisnicima širom sveta. Vrtoglav je, neverovatan, smeo i jedinstven zbog činjenice da uključuje aktivnosti kao što su trčanje, skakanje, penjanje, što u konačnom spletu daje rezultat od kojih vam krv brže struji venama. I ne, njime se ne može svako baviti – baš zato je parkur colossal.

A šta se dešava kada parkur da balans vašem životu? Kada neprestano eksperimentišete i trudite se da budete što originalniji u svakom smislu? Odgovor na to pitanje najbolje može dati Jovan Korićanac aka Džonikor, momak koji parkur aktivno i posvećeno trenira od 2010. godine.

Inspirisan i motivisan neprestanim kretanjem i stvaranjem pokreta, svoj život je posvetio sportu. Valjda su zbog toga akrobatika, snoubording i skejtbording bili njegovi počeci. Svaki od sportova kojima se bavio iskoristio je da bude što bolji, da radi velike i inovativne stvari i obogati svoj svakodnevni trening.

Budi snažan i svestran da bi bio koristan i srećan moto je koji ga pokreće i koji mu neprestano otvara nove mogućnosti. Zbog toga je Jovan za nas bio savršen izbor promotera nove kolekcije Tike majica, a naročito modela koji idealno opisuje i njega i sport kojim se bavi – Colossal.

Upečatljiva zbog velikog logotipa koji je istaknut na leđima, Colossal Style majica perfektno prati sve vrtoglave pokrete koje izvodi. Udobna je, prijatna i krojena tako da odgovara liniji tela, a opet drugačija i jedinstvena – rečju kolosalna. Dostupna u prepoznatljivoj, crno-beloj kombinaciji boja, odlična je i za avanturiste i za istinske ljubitelje sneaker kulture koji u svojoj kolekciji žele da imaju samo unikatne odevne komade.

 

Može se pronaći u našem šopu (Kralja Petra 24) ili naručiti online.