TIME TO UPGRADE YOUR TIKE STYLIN’

It’s time to upgrade your Tike stylin’!

Predstavljamo vam novu kolekciju Tike majica – modela koji će hipnotišućim dizajnom, najkvalitetniijim materijalima i efektnim krojevima privući pažnju i najstrožih ljubitelja urbanog stila.

Vođeni uspehom prethodne kolekcije i pažnjom koju je ona privukla u sneaker zajednici, odlučili smo da nastavimo trend i "pojačamo" Tike hype predstavljanjem novih modela. Pored redizajniranih Temple Style majica, u čijoj izradi su korišćeni još kvallitetniji materijali, u našoj novoj kolekciji mogu se pronaći još dva veoma efektna modela Bandana Style majice, koje na najbolji način oslikavaju pripadnost sneaker kulturi, sa printom koji se proteže duž celog donjeg dela, i Colossal, koje su na prvi pogled potpuno klasične, sa jednim dodatkom – velikim, efektnim Tike logotipom na leđima.

Svakom detalju na majicama je i ovoga puta posvećena posebna pažnja. Kreirali smo ih sa mnogo entuzijazma i nastojali da reprezentuju ono što Tike zapravo jeste – istinski hram za sve pripadnike sneaker kulture. Iako na prvi pogled oversized, nove Tike majice potpuno prate siluetu tela i odlično stoje, kako god da ih ponesete.

Priliku da ih među prvima ponesu imali su olimpijski dizač tegova & Fittest man in Serbia, na Instagramu poznat kao Zeus Ironbeard, predstavnik jednog od najpoznatijih i najtraženijih DJ-eva u Srbiji, Dj Architect-a i Anya Stankovich, devojka kojoj je kreativnost drugo ime, a koju ljubitelji elektronske muzike sigurno prepoznaju sa mnogobrojnih žurki na kojima je nastupala kao DJ.

Tike majice iz nove kolekcije možete pronaći u našem šopu u Kralja Petra 24 ili naručiti online.