CELEBRATE THE PAST WHILE STEPPING INTO THE FUTURE WITH THE AIR MAX VERONA

Istorija Air Max patika po mnogo čemu je interesantna i specifična. Predstavljene kao revolucija, što i jesu bile u trenutku kada su se pojavile na svetskoj sneaker sceni, one su ostavile neizbrisiv trag i postale sinonim za klasik koji se s ponosom nosi i velikom pažnjom čuva u privatnim kolekcijama. Godina 2020. će među kolekcionarima i ljubiteljima patika definitivno ostati upamćena kao godina u kojoj je brend Nike "oživeo" neke od najpoznatijih Air Max modela.

Nakon Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo“, koje su svetlost dana ugledale 26. marta, tokom Air Max Day-a, došlo je vreme da vam predstavimo još jedan model koji se, sa istim nazivom kojim je pre skoro 30 godina otkriven kao prva Air Max silueta namenjena samo ženama, vraća u sneaker zajednicu. U pitanju je, naravno, Nike Air Max Verona "Guava Ice“.

Nike Air Max Verona model je koji, posle skoro tri decenije, ponovo oduševljava ljubiteljke Air Max patika. Izgled ove nove, tipično ženske siluete, potpuno je promenjen i prilagođen aktuelnim sneaker trendovima i modernim tokovima.

Reč je o casual patici koja se izdvaja estetski elegantnim, ali ipak glomaznim detaljima. Zarad njenog još modernijeg izgleda "pozajmljeni" su elementi sa podjednako čuvenog klasika AM90 i upotpunjeni preuveličanom petom i urbanim detaljima. Gornjište je izrađeno od mrežastog materijala i istaknuto pastelnim nijansama ručičastih i svetlo ljubičastih tonova, dok ih „u stopu“ prate detalji od glatke kože sa naizgled nasumično postavljenim preforacijama, ukrašenim šavovima i cik-cak elementima. Dodaci u neonskim nijansama kojima je istaknuta peta pružaju se ka prednjem delu patike dajući joj potpuno upečatljiv, futuristički izgled.

Ni uočljiva Air Max 200 jedinica nije mogla biti izostavljena, pa je na međuđonu čuveni prozor sa vidljivom Air tehnologijom sada za 200 procenata veći u odnosu na prethodne modele.

Priliku da ih među prvima ponese imala je Jelena Nikolić aka Cobelix, aka Babytuna, devojka koja zbog svog specifičnog posla inspicijentkinje u pozorištu, bira patike u kojima se može lagodno i tiho kretati iza scene – kao da lebdi. Pogledajte kako je ona ponela nove Nike Air Max Verona "Guava Ice" patike.

 

Model je dostupan u našem online shop-u.

Stay at home & celebrate the past while stepping into the future with the new Nike Air Max Verona.