MADE IN THE USA: NEW BALANCE 997

Brend New Balance ne prestaje da iznenađuje sneakerheads-e širom sveta jedinstvenim dizajnom i kvalitetom patika koje se na svetskoj sceni pojavljuju iz sezone u sezonu. Jedan od tih modela, koji je ove godine dostupan u potpuno novoj kombinaciji boja, pripada porodici New Balance 997.

Nastao još devedesetih godina prošlog veka, kao inicijalno trkački model, New Balance 997 bio je i ostao jedna od najomiljenijih silueta istinskih ljubitelja patika. Zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima, ali i čitavom rasponu boja u kojima je od svojih početaka dostupan u ponudi tog brenda, New Balance 997 i danas je obožavan i rado nošen.

Ove sezone na scenu stupa silueta „Chambray Blue“ koja se izdvaja kombinacijom narandžastih, teget, sivih, srebrnih, nežno plavih i maslinastih tonova i koja, sa osnovom izrađenom od mrežastih materijala, najkvalitetnije svinjske i prevrnute kože, osvaja na prvi pogled. Upečatljivu kombinaciju boja upotpunjuju reflektujući detalji zahvaljujući kojima ćete biti primećeni i u mraku.

Zato i ne čudi što je upravo ovaj model bio izbor Miloša Manojlovića, momka koji je na Instagramu poznatiji kao The Belgrade Biker. Kao influenser kojem ne manjka autentičnosti, upravo je on bio pravi izbor osobe koja će među prvima imati priliku da ponese ovu siluetu.

Činjenica da New Balance 997 „Chambray Blue“ pripadaju kolekciji Made in the USA dovoljno govori o njihovom kvalitetu, dok detalji poput utisnutog znaka „997“ na peti, belog  ENCAP međuđona i crnog gumenog đona mnogo više govore o njihovoj upečatljivosti.

Pronađite ih u našem šopu (Kralja Petra 24) ili naručite online.