EDGY IS THE NEW COOL THANKS TO ADIDAS ORIGINALS KIELLOR XTRA

Godinu koja je na izmaku u sneaker svetu je obeležila prava rapsodija – modela, silueta, interesantnih detalja i motiva, dizajnerskih inovacija, dok će sam kraj obeležiti prava rapsodija boja i to u adidas ruhu. Predstavljamo vam model adidas Originals Kiellor Xtra „Multicolor“, koji je doneo potpuno novo značenje reči koloritno.

Reč je o dubokom modelu koji svojim dizajnom pomalo podseća na čizme, ali ga „odaje“ posebno dizajniran međuđon i valovit đon koji je idealan za zimsko vreme i zimske uslove. Ono što, na prvi pogled, nije zimsko, ali nas svakako osvaja, jeste upečatljiva kombinacija boja koja je istaknuta na gornjištu. Izrađeno od kombinacije kože i tekstila, gornjištem dominiraju bela i mornarsko plava. Dodir tila u prednjem delu patike u kombinaciji sa adidas brendingom boje fuksije pružaju još više boje, dok prepoznatljivi EVA đon ovoga puta sadrži čak tri komponente – pastelnu pink nijansu u delu kod prstiju, belu i limeta zelenu na međuđonu, kao i crnu na cik-cak đonu.

Priliku da ih među prvima ponese imala je Lavinia Ioana, rumunska višestruka šampionka u gimnastici i influenserka, koja ih je ponela na potpuno jedinstven način. Pogledajte video koji smo snimili tom prilikom.

Ko kaže da je manje uvek više! Kada je reč o adidas Originals Kiellor Xtra „Multicolor“ ženskim patikama, više je definitivno više. Pronađite ih u našem šopu (Kralja Petra 24) ili naručite online.