JUST GO BIGGER BELGRADE

Vazdušna nedelja je iza nas! Beograd je još jednom, u korak sa vodećim svetskim gradovima, obeležo rođendan najveće sneaker legende svih vremena - Air Max patika i dolazak najnovije siluete AM 720 sa najvećom vazdušnom komorom do sada.

Da će protekla nedelja biti posebna moglo se naslutiti tizerima za najavu Quick Strike modela Nike Air Max 90 „Mars Landing“, a zatim i iznenadno puštanje u prodaju. Model simbolizuje sletanje čoveka na Mars i upoznavanje sa „crvenom planetom“. Model je bio dostupan ekskluzivno u Tike šopu u limitiranom broju primeraka.

Nakon euforije oko specijalnog izdanja patika, u petak 22.3. usledio je treći tradicionalni Nike Air Max Mc Battle u kom su se reperi iz cele Srbije nadmetali u "bacanju rima" na zadate teme. Od 16 učesnika do finala su stigli Threekola i Relja, a iz finalnog duela je Relja izašao kao ovogodišnji pobednik. Finalisti su kao nagradu dobili Air Max patike po svom izboru, i to Air Max 97.

Nedelja, 24.3, Just Go Bigger Event i celodnevno druženje u specijalno dizajniranom ambijentu nekadašnjeg supermarketa okupili su veliki broj ljubitelja kultne Air Max siluete koji su imali prilike da se upoznaju sa najnovijim izdanjem ove linije. Posetioci su okušali svoje veštine kroz jedinstvenu Nike Lab radionicu osmišljenu kao Escape Room u kome je kroz četiri različita ogleda objašnjena Air tehnologija i kako se vazduh ponaša u đonovima Air Max patika. Pored ove aktivacije, posetioci su imali priliku da u Workshop radionici, uz korišćenje boja i materijala dizajnraju svoje Air Max 720, a takođe i da dizajniraju i izrade svoje Air Max 720 majice sa elementima modela i Beograda.

Da event dobije i dodatni hype i da vazduh bude zagrejan do maksimuma, pobrinili su se Senidah, Cobi, Fox i Mili koji su svojim nastupima oduševili prisutne i učinili da se Air Max rođendan pretvori u pravu trap žurku na visini zadatka. Rođendan ovog kultnog modela sa nama su proslavile i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, filma i muzike. Delić atmosfere pogledajte u galeriji fotografija.