Reebok Bolton Is Back in the Game

Nazvane po gradu na severozapadu Engleske u kom je brend Reebok osnovan, prve Bolton patike nastale su davne 1992. godine. Bila je to godina koja je po mnogo čemu promenila tokove moderne scene – godina u kojoj je poslata prva SMS poruka, a skulptura balzamovane ajkule postavila nove standarde savremene umetnosti.

Danas, 27 godina kasnije, tehnologija, moda i umetnost nikada nisu bile povezanije, dok nas plodovi te saradnje svakim danom sve više oduševljavaju. Zahvaljujući društvenim mrežama, „glas“ umetnika čuje se još dalje, njihova dela su mnogo vidljivija nego pre, a granice više ne postoje. Jedan od najboljih sneaker predstavnika modernog pravca upravo su Reebok Bolton, patike koje su „oživljene“ i namenjene novim generacijama.

Baš kao i kod svih drugih retro modela, dizajneri koji su na scenu vratili model Bolton ostali su verni njegovim korenima, dok moderna verzija patika koje u modu vrćaa devedesete, dolazi u dva nova kolorita – Red Rush/California Blue i Magenta Pop/Team Purple.

Hy-Lite međuđon upotpunjen je originalnim Hexalite punjenjem pete, dok Dynamic Cradle podrška zgloba pruža maksimalnu apsopciju i kontrolu pokreta.

U vreme kada su nastale, Reebok Bolton je bio dizajniran za profesionalne trkače. Danas one predstavljaju vintage modni komad koji je osvojio ulice. Zahvaljujući prozračnom mrežastom gornjištu garantovan je izuzetan komfor, dok je RG gumeni đon sa MC 5000 ojačanjem na peti garancija za dugotrajnost, kako god i kad god ih nosili.

Reebok Bolton dostupne su u Tike šopu, Kralja Petra 24, i online.