It’s Time for the New Wave – Nike Air Max Deluxe SE

Malo je brendova koji uspevaju da vrate „staru slavu“ retro modelima i u velikom stilu ih ponovo predstave sneaker sceni. Upravo je to slučaj sa brendom Nike, koji je u prethodnoj godini istinske ljubitelje patika oduševio release-ovima najpopularnijih Nike Air Max Deluxe izdanja. Tako je i nastao Nike Air Max Deluxe SE „Black Crimson“ – model koji daje novu estetiku legendarnom Air Max 99, ovoga puta predstavljen u nešto drugačijem koloritu i potpuno futurističkom dizajnu.

Baš kao i na svim prethodnim Nike Air Max Deluxe siluetama, i Nike Air Max Deluxe SE „Black Crimson“ sadrži gornjište posebne teksture, čiji je izgled inspirisan zvukom talasa. Međutim, za razliku od ranijih SE izdanja, gornjište je ovoga puta izrađeno od glatke kože, koja doprinosi njegovom premium izgledu. Crna boja, sjajni odsjaj i još upečatljiviji detalji čine savršen spoj dizajna i klasičnog izgleda retro modela.

Vazdušni đon vidljiv je celom dužinom patike i garantuje maksimalnu udobnost na svakom koraku, dok TPU međuđon pruža podršku i stabilnost.

Nike Air Max Deluxe SE „Black Crimson“ je svojim izgledom već privukao pažnju jedne od najvećih trap zvezda sa ovih prostora – Senidah. Njena jedinstvenost, specifičan stil i stav na kojem bi joj pozavidele i najveće svetske zvezde čine je savršenim promoterom jednog od najunikatnijih modela nastalih zahvaljujući dizajnerima brenda Nike. U ovom videu pogledajte kako ih je ona ponela.

Nike Air Max Deluxe SE „Black Crimson“ dostupne su instore i online.