NBA ALL STAR WEEKEND RECAP

NBA All Star Weekend 2019 je, kao i svih prethodnih godina, privukao veliku pažnju javnosti. Međutim, ovogodišnji košarkaški spektakl je za ljubitelje NBA-a iz Srbije bio poseban iz još jednog razloga – učešća srpskog košarkaša i člana tima Denver Nuggets, Nikole Jokića.

Da nije mala stvar učestvovati na NBA All Star Weekend-u pokazala je euforija koja je nastala tog trenutka kada je objavljeno da će Jokić biti jedan od učesnika manifestacije zbog koje se ostaje budan do kasno u noć. Niko nije mogao ostati ravnodušan!

Nike je tim povodom na zidu Osnovne škole “Dositej Obradović” u Somboru, koju je ovaj Nikola Jokić pohađao, organzovao crtanje murala sa njegovim likom.

NBA All Star euforija nije zaobišla ni Tike šop. U petak, subotu i nedelju, od 15. do 17. februara, organizovali smo druženje tokom kog je 10 kolekcionara patika dobilo unikatne, specijalno izrađene modele Nike Air Force 1 patika, sa sloganom “Own the Game”. Citat koji je utisnut na ovim kastomizovanim patikama uzet je iz intervjua “Passing Makes Two People Happy”, koji je dao upravo Nikola Jokić.

Pogledajte video sa NBA All Star Weekend druženja u Tike šopu.

 

Tokom vikenda smo, ovim povodom, svim kupcima Nike patika podelili i 40 specijalno dizajniranih kutija, koje su na sebi sadržale natpis “Own the game”.

Pogledajte sve fotografije sa All Star druženja u Tike šopu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""