The Force of the Utility – Nike Air Force 1 MID Utility Red

Ovaj decembar je u znaku Utility-a – Nike Air Force 1 modela koji je zadržao sve elemente dizajna legendardnog sneaker klasika. Zahvaljujući kombinaciji prepoznatljive Air Force 1 estetike i modernih elemenata, Nike Air Force 1 MID Utility Red su patike koje smo dugo čekali. I dočekali!

Sa dominantnim crvenim koloritom, Air Force 1 Mid Utility Red sadrže gornjište izrađeno od najkvalitetnije kože, detalje od mekane kože, koji se ističu na gornjištu, bočne panele na kojima je u prvom planu naziv brenda i minijaturne logotipe, zahvaljujući kojima je neprikosnovena Nike estetika upečatljiva i na ovom modelu. Penasti međuđon pruža udobnost na svakom koraku, detalji bele boje daju savršen kontrast crvenoj boji gornjišta, dok ceo look ovog modela zaokružuje crna traka koja fiksira zglob.

Ukoliko ste u potrazi za modelom koji je upečatljiv, neprikosnoven i može se nositi u svim, ali baš svim prilikama i kombinovati sa različitim stilovima, Nike Air Force 1 Mid Utility Red je moderni klasik koji morate imati. Pogledajte kako je ovaj model poneo @nzumberto, rumunska trap zvezda. 

Upotpunite svoju kolekciju patika ovom sneaker ikonom koja, zahvaljujući prepoznatljivom koloritu, predstavlja najbolji izbor u svim zimskim prilikama. Pronađite je instore i online.