Converse x Off-White Chuck 70 Instore Raffle

U utorak, 4. decembra, održan je još jedan instore raffle u kojem je učestvovalo 150 prijavljenih ljubitelja patika. Ulog je bio veliki – 22 para Converse x Off-White Chuck 70 modela, dizajniranog u saradnji sa Virgil Abloh-om, jednim od najkreativnijih i najpoznatijih dizajnera današnjice. Tike šop je ponovo dobio ekskluzivno pravo prodaje ovog modela na Balkanu, koji je rasprodat za samo sat vremena.

Prijave zainteresovanih za Converse x Off-White Chuck 70 patike trajale su tokom celog dana, dok su se u 21h, kada je izvlačenje bilo najavljeno, ispred našeg šopa u ulici Kralja Petra 24 okupili istinski zaljubljenici u Converse modele, koji su nestrpljenjem čekali da saznaju da li će baš njihov broj biti izvučen. Najsrećniji među njima su iz šopa otišli sa novim Chuck 70 patikama.

Virgil Abloh je dizajnu novih Chuck 70 patika dao pravi Off-White akcenat. Zahvaljujući njemu, novi izgled klasične siluete deluje prirodnije nego ikada pre i na prvi pogled osvaja čak i najzahtevnije ljubitelje ekskluzivnih sneaker modela.

Prepoznatljiv vintage dizajn patike upotpunjen je narandžastim đonom, crno-belim štraftama po kojima se Off-White modeli izdvajaju i upečatljivim labeling-om na pertlama. Zahvaljujući svim detaljima, a pre svega Ablohovoj kreativnosti, nove Off-White Chuck 70 patike predstavljaju statement model koji će vas izdvojiti u masi. 

Pogledajte atmosferu sa instore raffle-a Converse x Off-White Chuck 70 patika. Do neke nove ekskluzive – wear #ConverseXOff-White.