adidas x KANYE WEST YEEZY BOOST 700 Wave Runner

Kao što smo već navikli, subota je rezervisana za specijalna izdanja, limitirane kolekcije i velike gužve od ranih jutarnjih časova ispred Tike šopa u ulici Kralja Petra 24.

Dana 15.6.2018. godine, adidas i Kanye West predstavili su novo reizdanje modela YEEZY BOOST 700, a Beograd je ponovo bio na mapi prvih gradova u svetu gde se ova silueta našla u prodaji – ekskluzivno u Tike šopu.

Nova YEEZY silueta dolazi u varijaciji nekoliko boja, od tamnih, preko neonskih do reflektivnih 3M materijala, koji su na ovom modelu osim na gornjištu implementirani i na đonu patike.

Ovo je drugo izdanje, odnosno reizdanje ove OG siluete koja je veoma brzo postala klasik HYPE mode koja je osvojila svet. Gornjište u kombinaciji tekstila i kožnih detalja i trenutno najpopularnija tehnologija međuđona BOOST, a i sama činjenica da je u pitanju YEEZY, bili su dovoljni razlozi da model u prvih 24 sata bude rasprodat, kako u Beogradu tako i u celom svetu.

Ljubitelji kolekcije adidas + KANYE WEST imali su priliku da među prvima u svetu ponesu novi model, a količina od 100 pari bila je dovoljna da najverniji fanovi u izvlačenju dođu do svog YEEZY-a. Kako je protekao Raffle pogledajte u galeriji fotografija.