Nike x Parra Air Max 1 Instore Raffle

U subotu, 21. jula, održan je još jedan instore raffle u kojem je učestvovalo 108 prijavljenih u borbi za 48 pari Nike Air Max 1 patika, urađenih u kolaboraciji sa holandskim umetnikom Piet Parra. Tike šop je ponovo dobio ekskluzivno pravo prodaje ovog modela na Balkanu.

Gužva u ulici Kralja Petra ispred broja 24 počela je u ranim jutarnjim časovima, kada su se ljubitelji Nike Air Max 1 patika okupili kako bi povećali svoje šanse u izvlačenju. Mnogi od njih došli su u paru ili sa prijateljima, jer je mogućnost da baš njihov broj bude izvučen tako bila veća.

Informacija o puštanju u prodaju objavljena je nekoliko dana ranije, što je bilo sasvim dovoljno da se u Beogradu okupe i kolekcionari iz drugih zemalja. Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Francuska i Holandija samo su neke od zemalja iz kojih su došli, kako bi svoju sreću okušali u beogradskom raffle-u. Sigurni smo i da su iz našeg grada otišli s pozitivnim utiscima, srećni jer su uspeli da ugrabe svoj par.

Piet Parra je odgovoran za nekoliko najpoželjnijih Air Max 1 modela u istoriji, a prošla je skoro decenija od kada je lansiran poslednji model. Posle toliko vremena, Parra se vraća osvežavajućeg duha, sa proširenim idejama i mogućnostima koje su doprinele izgledu i dizajnu patike. Kao inspiraciju za ovu kolekciju, Parra je spojio nespojivo – netaknutu prirodu i metropolu. Savršena kombinacija boja odlično je uklopljena u nove modele patika, koji ljubiteljima pružaju jedinstvenu šetnju po oblacima.