30 godina dominacije: Nike Air Max 1 „Just Do It“

Od kada su nastale, Air Max 1 patike predstavljaju jednu od najprepoznatljivijih i najpopularnijih silueta koje nam dolaze iz Nike-a, dok nove Air Max 1 „Just Do It“ ženske patike na pravi način kombinuju elemente koji su ovaj model učinili legendardnim. Međutim, njihova tajna se ne krije samo u izgledu, već i u imenu.

Godine 1988. nastao je jedan od najpoznatijih slogana na svetu. Kao oda hrabrosti i neustrašivosti, „Just Do It“ već tri decenije inspiriše sportiste širom sveta da trče brže, skaču više i idu napred, bez obzira na okolnosti.

Ove godine Nike slavi 30 godina postojanja legendardnog slogana i njegove dominacije u sneaker svetu. Tim povodom nastala je specijalna, limitirana kolekcija patika – Air Max 1 LX „Just Do It“, koja je zadržala sve dizajnerske elemente prvobitnog modela. Originalni font i grafika, upotpunjeni gumenim priveskom dizajniranim po uzoru na legendarni poster iz ’88. godine, dokaz su apsolutne dominacije ovih patika u sneaker svetu.

Premium koža istaknuta je atraktivnom kombinacijom narandžaste i bele boje. Možete birati između modela bele boje sa narandžastim detaljima, i obrnuto – narandžasto-bele kombinacije na ovim Air Max 1 patikama. Akcenat je, potpuno očekivano, stavljen na slogan „Just Do It“, koji je uočljiv sa svih strana.

 

Nike Air Max 1 „Just Do It“ patike su perfektan izbor za leto za sve devojke. Model u Pack White i Total Orange nijansama je dostupan instore i online u limitiranom broju primeraka.