Tike Anniversary Party

Proslavili smo prvi rođendan velikom žurkom u društvu mnogobrojnih poznatih ličnosti, sportista, novinara, kolekcionara i ljubitelja najaktuelnijih modela patika svetskih brendova. 

Rođendanska žurka počela je u podne, repertoarom repera Timbe-a iz grupe Bad Copy koji je svoju veštinu ovog puta pokazao na gramofonima, da bi miksetu kasnije preuzeli DJ. Laki i DJ. Rokam. U večernjim satima, za odličnu atmosferu pobrinuli su se momci iz rep grupe THCF, BeGe Fank u tandemu sa DJ. BKO sa svojim jedinstvenim stilom zvuka, kao i Marko Luis i poznati beatboxer Sick Prime.

Žurka je dostigla vrhunac kada je Freestyle Streetballer Triki uzeo loptu i odlučio da pred svima postavi novu disciplinu i uđe u Ginisovu knjigu rekorda u vrtenju lopte na nozi u joga pozi.
Potrudili smo se da povodom prvog rođendana obradujemo i naše najmlađe sugrađane. Na humanitarnoj aukciji ponuđen je specijalno dizajniran model patika Nike Cortez, koje su potpisali neki od najpoznatijih domaćih sportista – atletičarka Ivana Španović, fudbaleri i reprezentativci Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić, srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić i drugi. Suma od licitacije biće donirana centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska.

Još jedan dokaz da je Beograd prestonica Sneaker kulture u regionu su i modeli patika koje su posetioci imali na nogama. Raduje nas činjenica da je većina limitiranih modela koja smo sinoć mogli videti upravo iz naše ponude u predhodnih godinu dana, a sigurni smo da će izdanja koja smo uspeli da obezbedimo u narednom periodu obradovati sve poštovaoce Sneaker kulture.

Deo atmosfere od sinoć pogledajte u galeriji.