Održan Tike „Kiss My Airs“ MC Battle

U četvrtak 23.3. u Tike šopu održan je MC Freestyle Battle u kom je učestvovalo 12 Freestylera koji su na licu mesta sklapali rime na zadate teme preko instrumentala za koje je bio zadužen DJ Mrki.
U prijatnoj ali vatrenoj atmosferi Tike šopa, okupio se veliki broj poštovalaca rep muzike i Freestyle-a kako bi podržali promociju Hip-Hop kulture, ovoga puta direktno usmerenu na ono što nas sve vezuje, a to su dobre patike. Domaćin na mikrofonu, Rista iz My People magazina, održavao je tenziju na nivou i takmičarima zadavao teme u kojima su MC-evi mogli da ispolje svoju kreativnost, a Stefan i Bore iz grupe THC nisu imali nimalo lak zadatak i nakon predstavljanja i prvih betlova određeni su polufinalisti:
-Dekanac vs Coa
-Rajm vs Beli

U finale plasirali su se:
-Coa vs Beli

Teme u finalu:

1. Zašto ti treba da dobiješ patike i šta češ da uradiš sa njima
2. Opiši sve što vidiš oko sebe u Tike shop-u
3. Moje patike su bolje od tvojih
4. Hip hop ( bonus runda )

Pobednik Tike Air Max FSB je BELI koji je kao nagradu odabrao Nike Air Max PLUS VT, a polufinalisti nagrađeni su limitiranim Nike x Wacky Sheep – Air Max majicama.
Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da dođu, imali su prilike da prate nekoliko live uključenja na Instagramu.
Za kraj momci iz grupe THC odrepovali su jednu od svojih pesama na opšte iznenađenje publike i najavili Air Max Day koji će se održati 26.3. u Beogradu, na adresi Kralja Petra 39 od 10 do 21h.
Vidimo se!
#kissmyairsbgd