Masterful Maximalist Mix: Nike Air More Uptempo 720 „Chrome“

Ako ste mislili da ste videli vrhunac sneaker maksimalizma na jednom modelu, onda do sada niste imali priliku da se suretnete sa Nike Air More Uptempo 720. U pitanju su patike koje predstavljaju pravo remek-delo, jer spajaju elemente legendardnih Air More Uptempo patika dizajniranih za košarkaša Scottie Pippen-a i glomaznu Air jedinicu zahvaljujući kojoj su Air Max 720 osvojile svet. Tako je nastao Nike Air More Uptempo 720 „Chrome“, model koji se sada može pronaći u našoj ponudi.

Gornjište Nike Air More Uptempo 720 „Chrome“ patika izrađeno je od kvalitetne bele kože i upotpunjeno crnim detaljima i crnim brendingom u prednjem delu i na peti. Jednostavna osnova s pravom je minimalistička kako bi hromirani detalji došli do izražaja... A još kako dolaze do izražaja!

Standardni Air natpis na bočnim stranama, po kojem je Uptempo prepoznatljiv, sada je dopunjen hromiranim Air Max natpisom, dok prozirni 720 Air đon sa svetlo plavim i svetlo sivim nijansama patici daje još spektakularniji izgled.

Priliku da ih među prvima ponese imao je reper Mili. U ovom videu pogledajte zašto je Nike Air More Uptempo 720 „Chrome“ poneo epitet Masterful Maximalist Mix.

Model je dostupan u našem šopu (Kralja Petra 24) i online.  

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""