HOME OF CLASSICS: Nova Adidas Originals kolekcija patika

Prošlo je više od 50 godina otkad su poznate Adidas Originals bele kožne patike ugledale svetlost dana i započele svoje putovanje na sneaker sceni kao sportska inovacija budućnosti. Iako prvobitno napravljene za košarkaški teren, patike su vremenom prevazišle generacije, stilove i različite kulture postavši jedinstvena ikona i nezaobilazan modni detalj na ulicama svetskih metropola.

Bele kožne patike vremenom su prerasle u platno koje beleži sva različita iskustva i doživljaje kreativaca širom sveta. Od sportskih terena, preko modnih pista i naslovnih strana, do garderobera istinskih zaljubljenika u patike, Adidas Originals modeli dobili su potpuno novo kulturološko značenje i počele da govore svim svetskim jezicima.

Ističući u prvi plan poseban vizuelni identitet koji, uprkos svim promenama, opstaje decenijama, Adidas Originals lansirao je kolekciju patika nazvanu Home of Classics. U pitanju je kolekcija kojom se odaje počast nepogrešivom nasleđu brenda i predstavlja spoj deset ključnih, istovremeno kultnih i savremenih, muških i ženskih modela, od kojih se neki mogu pronaći i u našoj ponudi.

Priču kolekcije Home of Classics nije oblikovao samo Adidas Originals, već i brojni sportisti, muzičari, dizajneri, ikone stila i različitih kultura, koje su tokom svih ovih godina birale upravo neku od popularnih belih silueta. Baš zato Home of Classics nudi kulturno nasleđe koje je spremno za nove generacije.

Novu kolekciju čini deset prepoznatljivih modela koji su prvobitno dizajnirani za sportske terene –Superstar, Torsion Comp, Nizza HiRf, Continental 80, A.R., Stan Smith, Rivalry Lo arhivski model, kao i tri savremena dodatka u Adidas Originals ponudi – Supercourt, S.C. Premiere i Supercourt RX.

Izrađena od vrhunske bele kože, stvorena za teren, adaptirana za ulicu, kolekcija Home of Classics dostupna je u Tike šopu (Kralja Petra 24) i online, i to modeli Superstar, Continental 80 i Supercourt.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""